01 / 05 / 2024

Ünal Aysal kimdir

Ünal Aysal kimdir

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Ünal Aysal, İFM'de ofis yapıp bankalara kiralayacak!

Büyük yatırımları olan İşadamı Ünal Aysal, projelerini, yatırımları anlattı. Aysal, açıklamasında ''Bir dönem GYO formulünü düşündüm ama vaktim olmadı. Yoksa gayrimenkul çok iyi bir sektör'' diye konuştu.

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

Unit Grubu'nun acı günü! Muazzez Aysal vefat etti!

Unit Grubu'nun kurucusu, Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal'ın annesi Muazzez Aysal, Antalya'nın kemer ilçesinde vefat etti.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

O yalı için teklif edilen 929 milyon TL'yi reddetti! İstediği rakam ise dudak uçuklattı!

Ortaköy'ün gözde yalılarından biri olan Mehmet Paşa Yalısı'na bir Türk yatırımcı, 50 milyon Dolar teklif etti. Ancak yalının sahibi Ünal Aysal teklifi kabul etmedi. Aysal'ın Mehmet Paşa Yalısı için istediği rakam ise dudak uçuklattı...

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Hotel Les Ottomans'ın satış ihalesi 17 Aralık'ta!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ile ilgili kulis sayfalarımızda aralıklarla haberler aktarıyoruz. Aysal'ın işeri uzunca bir süredir kötü gidiyor. Bu yılın başında enerji şirketi Yeni Elektrik Üretim A.Ş. iflas etmişti. Aysal'a ait Unit'in bu şirketteki payı yüzde 60'tı.

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı Hotel Les Ottomans'ı eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi. Les Ottomans, 440 milyon TL'ye icradan satılıyor...

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans olarak faaliyette bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın icradan satıldığı iddialarına yalanlama geldi.

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Ünal Aysal kimdir Haberi

Ünal Aysal kimdir

Ünal Aysal'ın sahibi olduğu şirketin, özel bir bankaya olan borcundan dolayı icralık olan boğazın incisi 'Hotel Les Ottomans'ın ardından İstanbul'un en değerli yeri Akmerkez'deki şirket merkezi de icralık oldu.

Bakırköy Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nün 2019/1384 esas sayılı dosyasına göre Aysal'ın Etiler'de bulunan Akmerkez'deki E3 blokda bulunan 876 metrekarelik ofisi için 33 milyon TL isteniyor.

 İcradan satışı yapılacak. Eğer taşınmaz yarın satılmazsa 7 Ekim 2020 tarihinde yeniden açık artırmayla satışı yapılacak. Satış yeri: İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Mezat salonu B Blok, 1. Kat Kapı No: B3-136 nolu oda.

OTELİ DE İCRADAN SATIŞA ÇIKMIŞTI

Ünal Aysal’ın şirketinin borcu nedeniyle Ortaköy’deki Les Ottomans Hoteli de 440 milyon TL'ye icradan satışa çıkmıştı.

SADECE BİR BANKAYA 800 MİLYON KEFALET BORCU VAR

Ünal Aysal'ın sadece bir...