15 / 05 / 2024

Ünal İnşaat Dünya Mimarlık Festivali yarı finalde

Ünal İnşaat Dünya Mimarlık Festivali yarı finalde

Ünal İnşaat İstanbul INN İkitelli projesiyle Dünya Mimarlık Festivali(WAF)'nde “Geleceğin Projeleri/Karma Kullanım” kategorisinde finale kaldı

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde dünya rekoru Türkiye'nin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm kredisini 200 bin TL'ye yükseltmeye hazırlanması inşaat sektörünü umutlandırdı. Sektör temsilcileri, dönüşümü hızlandırmak için düşük faizli ve uzun vadeli kredileri tavsiye ediyor.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Cengiz Ünal Özmen, Mustafa Emre Vural be Tuğçe Beltek ortaklığında Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bassem Bachır, Mohamad Bahır ve Mohamad Fares ortaklığında kuruldu. 

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Abanoz tarafından kuruldu. 

Arc2000 Emlak Danışmanlık Turizm Reklam İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc2000 Emlak Danışmanlık Turizm Reklam İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Likitizolasyon Yapı Kimyasalları İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Likitizolasyon Yapı Kimyasalları İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Sevinç Denizer tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstiş Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstiş Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Murat Serdar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Abdulselam Arasan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fores Global İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fores Global İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Selim Urfalılar ve Sergin Urfalılar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünal İnşaat Dünya Mimarlık Festivali yarı finalde Haberi

Ünal İnşaat Dünya Mimarlık Festivali yarı finalde

Mimarlık dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Dünya Mimarlık Festivali(WAF)’nin 2012 finalistleri açıklandı. 3-5 Ekim tarihleri arasında Singapur’daki Moshe Safdie imzalı Marina Bay Sands otelinde beşincisi gerçekleşecek festivalde, Ünal İnşaat İstanbul INN İkitelli projesiyle “Geleceğin Projeleri/Karma Kullanım” kategorisinde tek Türk firma olarak finale kaldı. 17 yılın bilgi birikimini genç kadrosunun dinamizmiyle birleştiren Ünal İnşaat, İstanbul INN İkitelli projesi ile inşaat sektörüne yenilikçi vizyon kazandırmaya devam ediyor. İşlevselliği, tasarımı ve konforu projelerinde bir araya getiren Ünal İnşaat, Dünya Mimarlık Festivali “Geleceğin Projeleri/Karma Kullanım” alanında finale kalarak başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.


Bu yıl 65'in üzerinde ülkeden rekor sayıda katılımın yaşandığı Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri'nde Ünal İnşaat, İstanbul INN İkitelli projesiyle "Future Project of the Year 2012" ödülünü almak...