01 / 05 / 2024

ünal inşaat levent projesi

ünal inşaat levent projesi

Ünal İnşaat'ın en yeni projesi İstanbul Inn Levent'in inşaatı Aralık ayı sonunda başlıyor. Projede fiyatlar 262 bin liradan başlayarak değişiyor...

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent projesi geliyor! 238 bin 500 dolardan!

Ünal İnşaat imzasıyla yükselen İstanbul Inn Levent projesinin Aralık ayı sonunda inşaat çalışmaları başlıyor. İstanbul Inn Levent projesinde fiyatlar 238 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor...

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

İnşaat sektöründe Otopark Yönetmeliği endişesi!

İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, 30 Haziran 2019'da yürürlüğe girmesi beklenen yeni otopark yönetmeliğinin inşaat sektörünü zora sokacağını ileri sürdü.

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Alacaatlı kavşağı inşaatına ilişkin 3 soru mecliste!

Alacaatlı kavşağı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök kavşak inşaatına ilişkin 3 soru sordu..

ünal inşaat levent projesi Haberi

ünal inşaat levent projesi


Ünal İnşaat imzasıyla yükselen İstanbul Inn Levent projesi 17 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Toplamda 135 adet konut ve ofislerden meydana gelen İstanbul Inn Levent projesinde 1+1 ve 2+1 konut tiplerinden oluşuyor.


İstanbul Inn Levent fiyatları 262 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 daireler 48 metrekare ve 68 metrekare, 2+1 daireler 69 metrekare ve 89 metrekare olarak tasarlandı.


Aralık ayının sonunda inşaatının başlayacağı İstanbul Inn Levent projesinde teslimler Aralık 2014'te yapılıyor. İstanbul Inn Levent projesi içerisinde kapalı otopark, cep sineması, pilates, yoga, oyun odası, ütü ve çamaşır odaları, parti ve karaoke odası, ilkyardım müdahale odası, çok amaçlı salon, kapalı yüzme havuzu, sauna, spa, sanat odası gibi sosyal imkanları barındırıyor.


İstanbul Inn Levent projesi Kanyon AVM'ye 100 metre, Büyükdere Caddesi'ne 200 metre uzaklıkta...