02 / 05 / 2024

ünal inşaat Sivas Modern

ünal inşaat Sivas Modern

Sivas Modern fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 330 bin lira olarak belirlendi, proje Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na ve bölge hastanesine yakın konumda yer alıyor...

Sivas Modern 'de 330 bin liraya 4+1!

Sivas Modern 'de fiyatlar 330 bin liradan başlıyor, 380 bin liraya kadar yükseliyor. 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Sivas'ta 18.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Yağdonduran Tüneli'nin inşaatında sona geliniyor!

Sivas-Malatya kara yolu üzerinde Ulaş ilçesi sınırlarında bulunan Yağdonduran Tüneli'nin inşaatı 2021 yılında tamamlanacak.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

Sivas'ta iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iskelede çalışırken dengesini kaybeden inşaat işçisi Nadir Çınar, beton zemine düştü ve hayatını kaybetti.

ünal inşaat Sivas Modern Haberi

ünal inşaat Sivas Modern


Sivas Modern Projesi Ünal İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 22 bin 300 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Sivas Modern fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Sivas Modern fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


200 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Sivas Modern 15 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


Sivas Modern fiyat:

Sivas Modern fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 330 bin lira, maksimum fiyat ise 380 bin lira olarak belirlendi. Projede 84 konut bulunuyor.


Sivas Modern 'in sosyal alanları arasında; fitness salonu, çocuk oyun alanları, sauna ve hamam bulunuyor.


Sivas Modern nerede?

Sivas Modern nerede sorusuna Halil Rıfat Paşa Köprülü Kavşağı'na, bölge hastanesine ve TEDAŞ'a yakın konumda yer alıyor.


Sivas Modern teslim tarihi:

Sivas Modern teslim tarihi kapsamında projede yer...