19 / 05 / 2024

Ünal Söve Dekorasyon iletişim

Ünal Söve Dekorasyon iletişim

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Raziye Ünal tarafından kuruldu.

CarrefourSA’dan Xiaomi çılgınlığı! Xiaomi NOTE 10 S ve NOTE 11 indirimli fiyatlarla! 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin ünlü süpermarketlerinden olan CarrefourSA’dan Xiaomi Redmi Note 10 S ve Redmi Note 11 fırsatları başladı. Xiaomi indirimi ile uygun fiyatlara son model telefonlar sizin olabilir. İşte detaylar…

Benzeş Yapı Ve Dekorasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Benzeş Yapı Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar’da Erkut Benzeş tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Türkiye’nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı arttı! İşte en çok araç ihracatı yapılan ülkeler...

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Türkiye'nin otobüs, minibüs ve midibüs ihracatının yılın ilk yarısında 2021'in aynı dönemine kıyasla yüzde 13,98 arttığını açıkladı. İşte en çok

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Ala Poliüretan Üretim Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Elif Aladağ, Erhan Aladağ, Erkan Aladağ ve Gökhan ALadağ ortaklığında kuruldu.

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faruk Tayyip Ebren tarafından kuruldu.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Konak İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Konak İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi'de Ümüt Alkan tarafından kuruldu.

Tatile gideceklere yüzde 150 zamlı bilet şoku! Otobüs ve uçak bilet fiyatları uçtu! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte otobüs ve uçak bileti fiyatları uçuşa geçti. Peki otobüs ve uçak bileti fiyatları ne kadar? İşte THY, Pegasus, Metro, Kamilkoç bilet fiyat listesi...

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Özleyen tarafından kuruldu.

Ünal Söve Dekorasyon iletişim Haberi

Ünal Söve Dekorasyon iletişim

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Raziye Ünal tarafından kuruldu.

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, inşaat ile ilgili malzemelerin perakende satışını yapmak. Binalarda kullanılan söve modelleri ile, kapı ve pencerelerin tamiratı için kullanılan söve modellerinin alım, satımını yapmak. Bu malzemeler ile ilgili tamirat ve tadilat işlemlerini yapmak 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,...