28 / 04 / 2024

Unbuilt visions sergisi

Unbuilt visions sergisi

Tasarımların ve tasarımcıların coğrafi sınırların dışına taşınmasını hedefleyen D3 uluslararası sergiler serisine Ankara'da başlayacak. Unbuilt visions sergisi, TSMD- Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin desteği ile D3 uluslararası sergiler serisi 7 Ocak'ta

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Adnan Al Mhamıd tarafından kuruldu.

GEMSS 2019 Sergisi 30 Kasım’a kadar uzatıldı!

Genç Mimarlar Seçkisi’nin sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Kasım’a kadar uzatıldı. 6 Eylül tarihinde The Circle’da açılan sergiye seçkin 14 mimar katıldı.

GEMSS Genç Mimarlar Sergisi için başvurular 16 Temmuz'da bitiyor!

Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarlar tarafından buluşturmayı planlayan GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi için başvuru süreci 16 Temmuz’a kadar devam edecek.

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Mimarlar Odası’na Bauhaus sergisi!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde Bauhaus’un 100. yılı nedeniyle bir fotoğraf sergisi düzenlenecek. Sergi 9 Nisan'da başlayacak.

'Cer'den bugüne' fotoğraf sergisi Cer İstanbul'da!

Ege Yapı imzası ile Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesinin sahip olduğu kültürel miras, fotoğraf sanatçısı Tahsin Aydoğmuş’un objektifiyle “Cer’den Bugüne” fotoğraf sergisi adıyla hayat buluyor...

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Almanya'da 'Batı'da İslam Mimarisi' sergisi açıldı!

Almanya Köln'de "Avrupa’daki Camiler: Batı’da İslam Mimarisi" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

GYODER ‘Kent, Yaşam ve İnsan’ sergisi 12 Mayıs'ta!

Gyoder "İçimizdeki Sanatçılar Platformu"nun devam sergisi 12 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de yapılacak bir kokteyl eşliğinde Fototrek Gümüşsuyu’nda açılıyor..

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Elazığ Kent Meydanı Kentsel Tasarım proje sergisi yapıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen "Kent Meydanı Kentsel Tasarım ve Mimari Projesi" yarışmasının ödül töreni ve proje sergisi gerçekleştirildi.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 26 Mayıs - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Unbuilt visions sergisi Haberi

Unbuilt visions sergisi




2008 yılında New York'da kurulan D3, New York'dan başlayarak tüm dünyadaki sanatçı, mimar, tasarımcı ve öğrencilere ortak bir çevre sunarak sanat, mimar ve tasarımda yaratıcı pozisyonların gelişmesini hedefleyen bir organizasyondur.


Sergiler, etkinlikler, yarışmalar ve yayınlardan oluşan geniş kapsamlı programı ile sanat ve yapılı çevrede coğrafi, ideolojik ve mimari disiplinin sınırlarını geniş bir diyalog ve ortak çalışma üzerinde geliştirmeye odaklanmıştır. 


Unbuilt visions sergisi, TSMD- Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin desteği, Creative Initiative ve D3'nin ortak çalışması ve Gregory Marinic ve Onat Öktem'in küratörlüğünde bu sene ilk defa Aamerika dışında yapılacak. Tasarımların ve tasarımcıların coğrafi sınırların dışına taşınmasını hedefleyen D3 uluslararası sergiler serisine Ankara'da...