05 / 05 / 2024

Uncalı mahallesi

Uncalı mahallesi

Uncalı mahallesi 1260 ile 1263 sokak kesişimin de bulunan 4 bin 160 metrekare alan üzerine yapılan park ile bölge halkı yeni sosyal bir alana da kavuşmuş oldu.

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi hizmete açıldı!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz." dedi.

Konyaaltı Uncalı'daki dere ıslah çalışmasında sona gelindi!

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde bulunan dere ıslah çalışmasında sona geldi. Konyaaltı Belediyesi tarafından Uncalı Mahallesi’nde bulunan derenin ıslah çalışmasında sona gelindi.

Antalya Konyaaltı'nda 7’nci park tamamlandı!

Uncalı mahallesi 1260 ile 1263 sokak kesişimin de bulunan 4 bin 160 metrekare alan üzerine yapılan park ile bölge halkı yeni sosyal bir alana da kavuşmuş oldu.

Konyaaltı Uncalı Mahallesi’ne yeni park yapılacak!

Uncalı Mahallesi 1260 ile 1263 sokak kesişiminde bulunan 4bin 160 metrekare alan üzerine yapılacak olan parkla, bölge halkının yeni bir sosyal alana kavuşmuş olacağı belirtildi.

Antalya Uncalı'da konut sahipleri altyapı eksikliğine tepki gösterdi!

Dünyanın en modern konutlarının yer aldığı Uncalı Mahallesi'nin sakinleri altyapı sorunu nedeniyle isyan ediyor. 5 yıldızlı konutların yer aldığı mahallede kaldırım bulunmuyor.

Muhittin Böcek çocuk kreşi projesinin temelini attı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Çocuk Kreşi projesinin temelini attı.Uncalı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök katıldı.

Bismil Belediyesi Fatih Mahallesi'nde arsa satıyor!

Bismil Belediye Başkanlığı Bismil Fatih Mahallesi'nde arsa satıyor...

TOKİ Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi'nde başvurular sona erdi!

Taksitlerin 510,36 TL'den başladığı TOKİ Denizli Merkez Eskihisar Mahallesi projesinde başvurular sona erdi...

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvurular sona erdi!

203 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi sona erdi...

TOKİ Malatya Konak Mahallesi'nde başvurular 15 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesinde 476 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvuru dönemi 15 Temmuz'da başlıyor...

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi 'nde bulunan bazı alanlar yeniden dönüşecek...

Ankara Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Ankara'nın Çankaya ilçesi sınırlarında yer alan Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvurular başladı!

Dairelerin 84,92 metrekare alana sahip olduğu TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvuru dönemi bugün başladı...

Uncalı mahallesi Haberi

Uncalı mahallesi

Konyaaltı Belediyesi, ilçe de kişi başına düşen yeşil alan miktarını Avrupa ülkeleri standartlarına taşımak için her mahalleye park inşa etmeye devam ediyor. Uncalı mahallesinde 7’nci parkı tamamlayan Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, alan içersinde bulunan ağaçların tamamının korunduğunun altını çizen, Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 4 bin 160 metrekare alan üzerine yapılan parkın engelli vatandaşların da kullanımına uygun olduğunu belirtti. Zemini özel malzeme ile kaplı koşu alanı ve oyun grupları, fitness spor aletleri, dinlenme alanları ile parkın son derece modern bir yapıda inşa edildiğini söyleyen Başkan Böcek, parkın kısa bir süre içinde tamamlandığını belirtti.


Özellikle spor ve sosyal yaşam alanları inşa etmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Böcek “Hem ailelerin hem de çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gerçekleştirdiğimiz park çalışmalarımıza vatandaşlarımızdan gelen talepler...