18 / 05 / 2024

unicefe katkı için fotoğraf satıldı

unicefe katkı için fotoğraf satıldı

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen Ercan Arslan'ın fotoğraflarının yer aldığı "Şimdi Fotoğraf Zamanı" sergisinde Ara Güler'in 'İstanbul Rüyası' fotoğrafı, Erdoğan Demirören tarafından 275 bin TL'ye açık arttırmayla satın alındı...

Konut arzını artırmak için düğmeye basılıyor! Fiyatlar düşecek!

Hükûmet konut arzını artırmak için start veriyor. Yerel seçimlerden hemen sonra AK Partili belediyeler özellikle konut sıkıntısı çekilen büyükşehir ve ilçelerde projeler hayata geçirerek, konut arzına katkı sağlayacak. Böylelikle de konut ve kira fiyatlarının da düşecek.

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Geleceğin binaları için yeni yapım teknikleri geliştirilmeli!

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda bina inşaatlarında yapım tekniklerinin önemi tartışıldı.

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Dünyanın geleceği için sıfır karbonlu yapılar inşa edilmeli! 

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda sıfır karbonlu binaların önemi ele alındı. 

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Eminevim'den güçlü ekonomi için 2023 hedeflerine destek!

Dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olma misyonu çerçevesinde gerçekleştirilen “2. Türkiye 2023 Zirvesi” İstanbul’da yapıldı. Tasarrufa dayalı faizsiz sistemle Türkiye ekonomisine senede 5 milyar lira katkı veren Eminevim, güçlü ekonomi için destek verdi.

Sakarya Büyükşehir, şehir estetiği için kolları sıvadı!

Haziran ayına ilişkin değerlendirmeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Öncelikle şehir estetiğine katkı sunacak olan çalışmalar için kollarımızı sıvadık" dedi.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Emlak Konut GYO, sektör ve ülke ekonomisine katkı sunmaya aralıksız devam ediyor. Şirket, yeni yatırımlar ve proje teslimlerini hızla sürdürüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, gayrimenkulün yatırımcılar için en doğru yatırım aracı olduğunu söyledi.

Cambridge Camisi'ni ibadet için hazır!

İngiltere’de inşa edilen çevre dostu cami için geri sayım başladı. Güneş enerjisi ve atık sudan faydalanılacak şekilde tasarlanan cami, ekolojik yaşama katkı sağlayacak.

Hangi konutlar için devlet katkısı alınabilir?

Kamuoyunda Konut Hesabı olarak da bilinen “Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelik" ile sınırları belirlenmiş olan devlet katkılı konut hesabı nasıl açılır? Şartları neler? Hangi konutlar için devlet katkısı alınabilir?

unicefe katkı için fotoğraf satıldı Haberi

unicefe katkı için fotoğraf satıldı

Milliyet gazetesi muhabiri Ercan Arslan'ın Türkan Şoray’dan Sinan Genim’e, Zülfü Livaneli’nden Arif Sağ’a, Ara Güler’den Ayşe Kulin’e 19 ismin fotoğraflarını çektiği “Şimdi Fotoğraf Zamanı” sergisi, Emine Erdoğan ve Demet Sabancı Çetindoğan’ın evsahipliği ile Çırağan Sarayı’nda açıldı. Program sırasında çekilen fotoğraflardan bir seçki, UNİCEF’in eğitim projesine aktarılmak üzere satışa sunuldu. Gecede Ara Güler’in 'İstanbul rüyası' adlı fotoğrafı için açık arttırma başlatıldı. Emine Erdoğan tarafından 15.000 TL’den başlatılan açık arttırmayı yöneten Raffi Portakal araya girerek "Okul yaptırıyoruz, ben 75 bine yükseltiyorum” dedi ve açık arttırma birden hızlandı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Demirören, açık artırma ile "İstanbul rüyası" fotoğrafını 275 bin TL'ye satın...