05 / 05 / 2024

Unicera Fuarı 2015 ne zaman

Unicera Fuarı 2015 ne zaman

Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı'na katılacak..

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen UNICERA Fuarı’nın 29.su, 2017 senesinde CNR Expo’da düzenlenecek.

ORKA 2016 kreasyonlarını UNİCERA Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lider markası ORKA® Banyo, banyolarda trendleri belirleyen tasarımları ile UNİCERA Fuarı’nda banyo mobilyaları modasının en güzel örneklerini sergiledi.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

E.C.A ve Serel tasarımlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor!

Armatür ve vitrifiye sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Seranit Grup Aquanit'i tanıttı!

UNICERA Fuarı’nda ziyaretçileri “İleriye Bak Yeniden Tanımla En İyisini Yap” mesajı ile karşılayan Seranit Grup, 2 yıldır üzerinde çalıştığı dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i yapı sektörünün beğenisine sundu.

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.

Silverline Ankastre, Unicera Fuarı'na katılıyor!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

Unicera Fuarı 2015 ne zaman Haberi

Unicera Fuarı 2015 ne zaman

Ege Vitrifiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Türkiye ve dünyadaki müşterilerinin ihtiyaçlarına ve taleplerine karşılık vermek için tasarladığı yeni serilerini Unicera Fuarı'nda tanıtmaya hazırlanıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, "27.'si düzenlenecek Unicera Fuarı'na her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Standımızda sergileyeceğimiz yeni serilerimizle bireysel tüketiciden ithalatçıya, mimarlardan mühendislere ve sektörün ileri gelenlerine kadar herkese ulaşmayı hedefliyoruz" ifadelerini...