30 / 04 / 2024

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.



ECE Holding bünyesinde, seramik vitrifiye üretimi alanında elde edilen bilgi ve tecrübe ile kurulan vitrifiye seramik fabrikaları için makine, ekipman ve sistemler üreten teknoloji firması Genitec, bu yıl 28.’si düzenlenen UNICERA Fuarı’na katıldı. Fuarda sergilediği makine, ekipman ve üretim teknolojileri ile katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören Genitec, klasik döküm teknolojilerinden basınçlı döküme, kurutma ve tünel fırın gibi ürünleri ile seramik vitrifiye üretiminde gereksinim duyulan her türlü çözümü sunuyor.


Son Teknoloji Ürünü Tam Otomatik Sırlama Sistemi

ECE Holding'in kendi üretim tesisleri için teknoloji ve ekipman sağlarken, başarılı çalışmaları ile sektördeki birçok yerli ve yabancı markanın ilgisini çeken ve ürettiği teknolojiyi satmaya başlayan Genitec, hızlı büyümesine devam ediyor. Genitec Ar-Ge merkezinde geliştirilen, son teknoloji ürünü, tam otomatik sırlama sisteminin fiziki olarak sunumunun yapıldığı fuarda; yüksek basınçlı döküm sistemleri ile ilgili yeni gelişmeler de ziyaretçilere aktarıldı.


Hedefimizde İran, Mısır, Arabistan, Tayland, Fas ve Tunus Var

UNICERA Fuarı’na geçen sene ilk kez katıldıklarını ve beklentilerinin üzerinde bir sonuç aldıklarını belirten Genitec Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çenesiz, “Fuarlar dünyaya kendimizi tanıtmak ve yeni işbirlikleri gerçekleştirmek için büyük fırsatlar sunuyor. Bu yıl hedefimizde olan ülkeler özellikle; İran, Mısır, Suudi Arabistan, Tayland, Tunus, Fas ve Cezayir. Aynı zamanda Arjantin ve Meksika gibi Güney Amerika ülkeleriyle de ciddi görüşmelerimiz oluyor" dedi.


Meksika'da Büyüyoruz

Kuzey Afrika, Gulf bölgesi ürünlerimizin kabul görmeye başladığı yerler oldu diyen Ahmet Çenesiz; Meksika'dan çok önemli bir talep aldık ve büyük bir proje teslim ettik. Meksika'dan başka büyük talepler geleceğini öngörüyoruz.


Türkiye, 100 Yıllık İtalyan Firmalarına Rakip Oldu

Vitrifiye seramik üretiminin emek yoğun bir iş kolu olduğunu, bu nedenle sektördeki üretici her firma için birinci öncelik “nitelikli işçilik” ihtiyacını azaltmak ve bu noktadaki kısıt ve bağımlılıklara çözüm üretmek olduğunu vurgulayan Çenesiz, "İşte bu noktada, robotlu sırlama teknolojileri ve yüksek basınçlı döküm sistemleri, hem birim zamanda yapılan işi artırıyor hem de kalite için stabilite sağlıyor. Genitec, üretim aşamaları daha zor olan klozet üretiminin de basınçlı döküm sistemleri ile rahat yapılabilmesi için yeni çözümler üretiyor. Türkiye bu alanda çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu işi çok uzun süredir yapan İtalyan firmalarına karşı ciddi rakip olduk. Şu anda Dünya'da bu konuda en hızlı ilerleyen ülke konumundayız. 100 yıla yakın süredir bu işi yapan bazı yabancı firmalarla aramızda yeterlilik anlamında hiçbir fark olmadığını söyleyebilirim" dedi.


Biz Sektörün Büyümesini ve Gelişmesini Sağlıyoruz

Genitec’in güçlü Ar-Ge çalışmaları sayesinde ürettiği yeni teknolojiler sektörün daha da büyümesi ve gelişmesi içindir diyerek sözlerine devam eden Çenesiz, "Grup bünyemizde bulunan 7 üretim tesisimiz için en iyiyi ararken sektör adına büyük işlere imza attık. İlk etapta bunu bir sorumluluk olarak üzerimize aldık ve irili ufaklı birçok yerli üretici ile edindiğimiz know-how'ı çekinmeden paylaştık. Bugün geldiğimiz noktada artık bu emeği satıyoruz ve yurtdışında da sektörün önünü açacak birçok yeni nesil üretim çözümlerine imza atıyoruz. Genitec çalışanlarının yarısı Ar-Ge ekibinden oluşuyor. Hedefimiz, tüm dünyada bu sektöre en iyi üretim teknolojisini sunan bir Türk şirketi olmak" dedi.


Geri Dön