17 / 05 / 2024

Genitec son teknoloji ürünleri

Genitec son teknoloji ürünleri

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, gıdadan giyime, tatilden akaryakıta kadar hemen her sektöre ilişkin kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak teknoloji sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla hesaplara 1.500 TL yatıracağını açıkladı.

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!

Apple'ın son teknoloji akıllı telefon serisi iPhone 15, yaklaşıyor. Sızıntılar, seri hakkında heyecan verici ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Honor Magic V2: İleri katlanabilir telefon teknolojisi!

Honor, bugünkü etkinliğinde yeni katlanabilir telefon modeli Honor Magic V2'yi tanıttı. Bu son teknoloji cihaz, kullanıcılara etkileyici özellikler sunuyor. İşte Honor Magic V2'nin özellikleri ve fiyatı...

Pandemi tatil alışkanlıklarını da değiştirdi! Bayramda Tıny House’lara olan talep patladı!

Son teknoloji ile tatilcilere ev konforu sunan tiny houselara ilgi yoğunlaşmaya başladı. Otellerin yerini almaya başlayan bu konaklama trendi, yatırımcıların ve tatilcilerin gözdesi oldu.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Son teknoloji güvenlik sistemi kullanan Hyundai Tucson Haziran ayında ne kadar zamlandı?

Tucson, kompakt SUV segmentinde geniş bir iç hacme ve kullanışlı bir bagaj alanına sahiptir. Koltuklar kolayca katlanabilir, böylece daha fazla yükleme alanı oluşturulabilir. Hyundai markasının dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle de tanınır. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Oppo A16 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçırmayın

Oppo'nun kullandığı son teknoloji ürünün Carrefour'da çok ucuza satışta! Fiyat performans ürünleri arasında Türkiye'de büyük bir pazara sahip olan Oppo A16, özellikleri ile olduğu kadar fiyatı ile de tercih listesinde. Peki 05 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Arçelik'ten son teknoloji televizyonlarda Babalar Günü indirimi! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Son teknoloji televizyonlarda bu yıl 18 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı başladı. Peki Arçelik'te televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Oppo, Yeni Reno10 Serisini Tanıttı: İşte Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ fiyatları ve yenilikçi özellikleri!

Oppo, son teknoloji ürünü olan Reno10 Serisini tanıttı. Kullanıcılara üç farklı model seçeneği sunan Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ ile dikkat çekiyor. Yeni Oppo Reno10 Serisi, kullanıcılara çeşitli özellikler sunarak beklentileri karşılamayı hedefliyor. Her bir model farklı avantajlar sağlıyor.

En son teknoloji ile donanmış BMW X7'ye Mayıs ayında 700 TL zam geldi

BMW X7, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir tam boyutlu SUV'dur. İlk olarak 2018 yılında BMW'nin amiral gemisi SUV modeli olarak tanıtıldı. Peki 20 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Genitec son teknoloji ürünleri Haberi

Genitec son teknoloji ürünleri

ECE Holding bünyesinde, seramik vitrifiye üretimi alanında elde edilen bilgi ve tecrübe ile kurulan vitrifiye seramik fabrikaları için makine, ekipman ve sistemler üreten teknoloji firması Genitec, bu yıl 28.’si düzenlenen UNICERA Fuarı’na katıldı. Fuarda sergilediği makine, ekipman ve üretim teknolojileri ile katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören Genitec, klasik döküm teknolojilerinden basınçlı döküme, kurutma ve tünel fırın gibi ürünleri ile seramik vitrifiye üretiminde gereksinim duyulan her türlü çözümü sunuyor.


Son Teknoloji Ürünü Tam Otomatik Sırlama Sistemi

ECE Holding'in kendi üretim tesisleri için teknoloji ve ekipman sağlarken, başarılı çalışmaları ile sektördeki birçok yerli ve yabancı markanın ilgisini çeken ve ürettiği teknolojiyi satmaya başlayan Genitec, hızlı büyümesine devam ediyor. Genitec Ar-Ge merkezinde geliştirilen, son teknoloji ürünü, tam otomatik sırlama sisteminin fiziki olarak sunumunun yapıldığı...