29 / 04 / 2024

Unicera ISVEA fuarında

Unicera ISVEA fuarında

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Franke, Unicera’da en dikkat çeken stant oldu!

Seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojilerinin sergilendiği Unicera, bu yıl da çok sayıda yerli ve yabancı profesyonele ev sahipliği yaptı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarın en dikkat çekici standlarından biri de Franke standı

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Unicera 2016 Fuarı başladı!

TÜRKİYE'NİN en büyük ihtisas fuarı Unicera 2016 bugün başlıyor. Beş gün sürecek fuara 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firma katılıyor. Beş gün sürecek fuara 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firma katılıyor.

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.

Unicera ISVEA fuarında Haberi

Unicera ISVEA fuarında

54 yaşındaki İtalyan ISVEA, özgün tasarımlarının yanı sıra banyolarda son teknoloji ile donatılmış, uluslararası ödül almış serilerini Unicera’da görücüye çıkardı. ISVEA, 20'nin üzerinde farklı konsepte sahip 200'e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sundu.


İlk kez görücüye çıkan Cappitone, Roll's ve Sharp & Slim teknolojisiyle hayata geçen ultra ince kenarlı, iddialı ve şık lavaboların yanı sıra Lunna, Allegro, Flamma, Regina, Sott'aqua Marino, Sott'aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzione, Sistema X, Y ve Z serileri, Valente, Colorisvea ve Isvearte gibi göz alıcı tasarımlar da ISVEA standında yerini aldı.


İddialı büyümeye devam ediyoruz


Fuar açılışında konuklarına hoş geldiniz diyen ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ; "Bugün, banyonun İtalyan markası ISVEA ile mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna'yı bir araya getirdik. İtalya'nın lider markalarından ISVEA, bu sektörde...