06 / 05 / 2024

unicera seramik fuarına kaç kişi katıldı

unicera seramik fuarına kaç kişi katıldı

Seramik Banyo Mutfak Fuan'nı 70 bini aşkın kişi ziyaret etti. Tesisat inşaat Malzemecileri Derneği, Türkiye Seramik Federasyonu iş birliği ve TÜYAP organizasyonu ile gerçekleşen fuarda 300 bini aşan seramik, banyo ve mutfak ürünleri sergilendi.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Seranit Grup UNICERA Fuarı'na damga vuracak!

Seranit Grup, zengin ve şık ürün portfoyü ile 23 – 27 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Seranit Grup, Cersaie seramik fuarına katıldı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katıldı.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

unicera seramik fuarına kaç kişi katıldı Haberi

unicera seramik fuarına kaç kişi katıldı

Tesisat inşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) iş birliği ve TÜYAP organizasyonu ile gerçekleşen fuarda 300 bini aşan seramik, banyo ve mutfak ürünleri sergilendi. Fuarda, altın kaplama su armatörlerinden, akıllı tuvaletlere, lavabodan özel tasarım jakuzilere varana kadar zengin ürün yelpazesi yer aldı. 100 bin metrekarelik bir alanda kurulan fuan bu yıl Avrupa ülkeleri ağırlıklı olmak üzere dünyanın 120 ülkesinden katılımcı ziyaret...