02 / 05 / 2024

Unıcera Yurtbay Seramik

Unıcera Yurtbay Seramik

Yurtbay Seramik, bu yıl 27. kez düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilenen standında sergilediği ürünlerle hem tasarım hem de trendleri belirleyen yönünü ortaya koydu.

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA İstanbul 5-9 Şubat'ta!

Ülke ekonomisi ve inşaat sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan Türk seramik, banyo ve mutfak sektörü, "UNICERA İstanbul - Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı"nda bir araya gelecek.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA Fuarı yarın başlıyor!

Türk seramik sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

Unıcera Yurtbay Seramik Haberi

Unıcera Yurtbay Seramik

Yeni koleksiyonlarıyla sektöre yön veren Yurtbay Seramik, UNICERA Fuarı’nda; yeşil, cam ve beton etkilerini ön plana çıkaran, aksesuarlarla desteklenen standında, yaşayan mekânlar oluşturarak, birbirinden farklı ve özgün ürünlerini sergileyerek adından söz ettirdi. Yenilen standında beton dokulu ana girişi ile dikkat çeken Yurtbay Seramik, daha fazla seramik gösterim alanı açarak ürünlerini bahçe, mutfak, banyo, bahçe gibi canlı mekânlar üzerinde gösterme yoluna gitti. Yurtbay Seramik standı ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. 




Bu yıl 27’ncisi düzenlenen fuarda Yurtbay Seramik, fuar süresince sadece Türkiye’de değil dünya çapında da öncü bir üretici firma olarak farklılığını ortaya koydu. Sektöründe ihracattaki performansı ile ön sıralarda yer alan Yurtbay Seramik, görkemli standıyla yabancı ziyaretçiler tarafından da ilgiyle takip edildi. 



UNICERA Fuarı’nın Yurtbay Seramik için çok önemli olduğunun altını çizen...