11 / 05 / 2024

Unigarden teslimleri

Unigarden teslimleri

Unigarden Evleri Fixus Yapı imzası imzası taşıyor. 850 adet daire ve de AVM 'den oluşan Unigarden Rezidans aylık kira getirisi 800 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Sakarya Unigarden teslimleri ne zaman?

Sakarya Unigarden teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Daire büyüklüklerinin 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değiştiği Unigarden projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon tipinde tasarlandı...

Sakarya Unigarden projesinde ilk etap teslimleri Mart 2016'da!

Tüm tapu ve ruhsat işlemlerinin tamamlanmış olduğu Sakarya Unigarden projesinde toplam 850 adet konut ve 1 Alışveriş Merkezi yer alıyor. Projede ilk etap teslimlerinin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Fixus Yapı Unigarden'da ilk etap teslimleri Mart 2016'da!

Fixus Yapı izmasıyla Sakarya'da hayata geçirilen tüm ruhsat ve tapu işlemlerini tamamlayan Unigarden projesinde 850 konut ve 1 AVM yer alıyor. Projede ilk etap teslimlerinin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Unigarden Sakarya'da kira getirili daireler özel ödeme koşullarıyla!

Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde olan Sakarya Unigarden projesi 46 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. 1 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Sakarya Unigarden 850 daireden oluşuyor.

Fixus Yapı Unigarden cazip imkanları ile yatırımcıların gözünden kaçmadı!

46 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan Unigarden'da 850 daire yer alacak. İçinde otopark alanı, çarşı, eğlence merkezi, oyun alanı ve AVM’nin yer aldığı Unigarden’la hayallerinizi hayata geçirin!

The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. İkinci etap satışlarının hızla devam ettiği The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Fixus Yapı Unigarden projesinde 88 bin 723 TL'den başlayan fiyatlarla!

46 dönüm alan üzerinde yükselen proje Sakarya Üniversitesi'ne komşu alanda hayata geçiriliyor.Fixus Yapı Unigarden projesinde yer alan dairelerin fiyatları 88 bin 723 TL'den başlangıç gösteriyor.

Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 193 bin 200 TL'den başladığı Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Unigarden Sakarya'da ön satış fırsatlarına özel fiyatlarla!

Unigarden Evleri Fixus Yapı imzası imzası taşıyor. 850 adet daire ve de AVM 'den oluşan Unigarden Rezidans aylık kira getirisi 800 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Fixus Yapı Unigarden Evleri!

Sakarya Serdivan'da inşa edilen Fixus Yapı Unigarden Evleri'nde daire fiyatları 87 bin TL'den başlıyor, 99 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede ilk etap teslimlerinin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Unigarden teslimleri Haberi

Unigarden teslimleri

Sakarya Serpan'da inşa edilen Fixus Yapı Unigarden Rezidans daire tiplerinin tamamı 1 oda 1 salondan oluşuyor. 


Fixus Yapı imzası ile yükselen Unigarden Rezidans teslimlerinin 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.


46 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin satış süreci devam ediyor. 

Sakarya Unigarden Evleri aylık 800 TL ile 1.000 TL arasında kira getirisi sağlaması öngörülüyor. 


850 adet daire ve AVM'den meydana gelen Unigarden Rezidans sosyal olanakları içerisinde basketbol ve futbol sahaları, oyun salonları, açık otopark, eğlence alanları, güvenlik,  spor alanları, yürüyüş alanları, yüzme havuzu, doğal orman alanı ve AVM yer alıyor.


Sakarya Unigarden, Sakarya Otogarı'na 15 dakika, Adapazarı Merkez'e (İstanbul-Ankara Hızlı Tren) 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Unigarden Sakarya Evleri satış ofisi

Telefon: 444 61 54

Web adres: www.fixusyapi.com

Beyza...