05 / 05 / 2024

Unikonut Ispartakule değerleme raporu

Unikonut Ispartakule değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İsfat Mimarlık Mühendislik İnş - Yeni Doğuş İnşaat tarafından inşa edilen Unıkonut Ispartakule projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Unikonut yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Unikonut Projesi 6 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Unikonut 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Unikonut" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

TEM 34 Tahtakale 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (TEM 34 Tahtakale) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Ebruli Ispartakule 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ebruli Ispartakule projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Unikonut 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Unikonut projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Unikonut değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Unikonut projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Unikonut 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO  Unikonut projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Ebruli Ispartakule 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Unikonut Ispartakule değerleme raporu Haberi

Unikonut Ispartakule değerleme raporu


Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle:


Mülkiyeti Şirketimize ait,  İsfat Mimarlık Mühendislik İnş. San. ve Tic. ltd. Şti - Yeni Doğuş İnşaat Adi Ortaklığı taahhüdü altında bulunan "İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"(Unıkonut)  projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"  Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.



Dosya için