15 / 05 / 2024

unıq hall

unıq hall

Turkmall yatırımı olan yeni nesil kültür sanat ve yaşam merkezi konseptiyle hayata geçirilen UNIQ İstanbul projesi Kasım ayında kapılarını açtı. UNIQ İstanbul, birçok sosyal donatı ile İstanbul modern hayatının merkezi olacak.

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çakır tarafından kuruldu.

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

UNIQ İstanbul, Sign of the City ödülü aldı!

Turkmall’un Maslak’ta hayata geçirdiği, İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul, gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinden Sign of the City Awards’un Tamamlanmış Projeler kategorisinde “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” seçildi.

UNIQ İstanbul, En İyi Sosyo-Kültürel Yapı seçildi!

İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’da ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ seçildi.

UNIQ çağrı merkezi müşteri deneyimi araştırması sonuçlandı!

Çağrı Merkezi sektörünün lider eğitim ve danışmanlık firması UNIQ, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek sektörün nabzını ölçen bir araştırmaya imza attı.‘’Türkiye Çağrı Merkezi Müşteri Deneyimi Araştırması’’ sonuçları;

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi!

Çağrı Merkezlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti veren sektörünün lider firması UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, geliştirdiği eğitim akademilerine bir yenisini daha ekledi. UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi...

Unıq İstanbul kapılarını açıyor!

UNIQ İstanbul, kapılannı bu gün açıyor. Konser, sergi, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanlarım bir arada bulunduran proje bir zamanlar padişahların kullandığı Haznedar Çiftliğinin 62 bin metrekarelik arazisi üzerinde inşa edildi

100 milyon Euro'luk Unıq İstanbul açıldı!

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

100 milyon euroluk yatırımla UNIQ açıldı!

100 milyon euroluk yatırımla UNIQ açıldı. Turkmall’un yatırımı ile Maslak’ta hayata geçen, UNIQ İstanbul; kültür-sanat, eğlence ve iş dünyasını, doğa ile iç içe, ayrıcalıklı bir ortamda bir araya getiriyor.

Pronet UNIQ eğitim ve danışmanlığı ile müşteri memnuniyetini artırdı!

Güvenlik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Pronet, müşteri hizmetlerinin yeniden yapılanması konusunda danışmanlık, değerlendirme merkezi ve eğitim hizmetleri için UNIQ Eğitim ve Danışmanlığı’nı iş ortağı olarak seçti.

Yeni nesil kültür-sanat projesi Unıq İstanbul!

Turkmall yatırımı olan yeni nesil kültür sanat ve yaşam merkezi konseptiyle hayata geçirilen UNIQ İstanbul projesi Kasım ayında kapılarını açtı. UNIQ İstanbul, birçok sosyal donatı ile İstanbul modern hayatının merkezi olacak.

UNIQ İstanbul Kazakistan'da da hayata geçirilecek!

Turkmall'un 100 milyon euroluk yatırımla hayata geçirdiği UNIQ İstanbul projesi, ihraç ediliyor. UNIQ İstanbul CEO'su Levent Eyüboğlu, " Kazakistan'a yapacağız. Mısır'a da bakıyoruz " dedi.

unıq hall Haberi

unıq hall

Adını, ingilizce 'unique eşsiz' kelimesinden alan UN1Q istanbul, konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite ile İstanbul modern hayatının yeni merkezi olacak. 62 donum arazi üzerinde 150 bin metrekare toplanı inşaat alanına sahip bu yeni yaşam alanı ekolojik bir yaklaşımla projelendirildi. 


UN1Q İstanbul; 12 bin metrekare alana sahip gösteri merkezi Volksvvagen Arena. 10 bin metrekare alanıyla konser, kongre ve performans merkezi UNIQ Hail ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini bekleyen sanat merkezi UNIQ Müze ile dünya starlarını, etkinliklerini ağırlayacak. 


Ayrıca eğitim, toplantı alanları, ofisler ve 15 bin metrekarelik yeme, içme alanları ile mağazalardan oluşan UNIQ Fuaye ile yeni nesil bir yaşam deneyiminin sözünü veriyor. Dünyada son trendleri takip eden tum çevre dostu...