05 / 05 / 2024

Uniq İstanbul ziyaret

Uniq İstanbul ziyaret

İstanbul Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet..

Birincilik İstanbul'da! Dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri belli oldu!

2023'te "Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Şehirleri" listesi açıklandı ve açıklanan bu listede İstanbul, 20 milyon 200 bin ziyaretçi ile ilk sıraya yerleşti. 

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi kaça kadar açık? İşte Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

UNIQ İstanbul satıldı mı?

TürkMall imzalı UNIQ İstanbul'da yönetim değişti. Maslak'taki UNIQ İstanbul'un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı....

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti. Erdoğan Bayraktar, Tebernüş Kireçci ile Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasasının geleceğini konuştu...

İstanbul Yeni Havalimanı'nı ilk çocuklar ziyaret etti!

Hizmete girdiğinde dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk ziyaretçileri, Türkiye'nin yedi bölgesinden gelen 70 çocuk oldu..

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

Uniq İstanbul ziyaret Haberi

Uniq İstanbul ziyaret

Aynen öyle.. Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet.. 


Yani ne ararsan var içinde.. Bir defa iki müthiş konser salonu.. Biri dev.. Öbürü küçük.. Sonra geniş, yüksek tavanlı, en iyi ışıklandırılmış sergi salonları, galeriler.. Çocuklara özel atölyeler.. Tabii büyüklere de ayrı.. Ve de, bir minik cadde.. Üzerinde restoranlar, kafeler, dinlence yerleri olan ve orman yeşiline bakan bir minik Şanzelize.. Şanzelize'de oturanlar, Elize tarlalarını burda görmeliler asıl.. 


TürkMall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüpoğlu gezdiriyor beni.. Nasıl kafa dengi genç bir adam.. Gören bizi kırk yıllık dost sanır.. Başardıklarıyla nasıl gurur duyduğunu, gözlerinden okuyabiliyorum ancak.. Çünkü lafları tevazuun da altında.. Sanki...