04 / 05 / 2024

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret iletişim

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret iletişim

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Farahmand Sılab tarafından kuruldu.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Unıque İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Unıque İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Bakırköy'de Danıyal Pırghourbanı ve Maryam Roghanı ortaklığında kuruldu.

 Unıque Turkyur Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Unıque Turkyur Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Yury Dolgov tarafından kuruldu.

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Evergrande Group'un genel merkez binasının satışı iptal!

Evergrande Group'un Hong Kong'daki tarihi genel merkez binasını satın alacak olan devlete ait Yuexiu Property şirketi, anlaşmayı bozdu.

Unıque Internatıonal İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Internatıonal İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta  10 milyon TL sermaye bedeli  Mohammed Safry tarafından kuruldu.

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Emrah Orhan tarafından kuruldu.

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Farahmand Sılab tarafından kuruldu.

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Naser Davud tarafından kuruldu.

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu. 

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret iletişim Haberi

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret iletişim

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Farahmand Sılab tarafından kuruldu.

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- İnşaat malzemeleri, demir, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...