16 / 05 / 2024

Unıque Mimarlık adres

Unıque Mimarlık adres

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Emrah Orhan tarafından kuruldu.

3boyut Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3boyut Dizayn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Durğun tarafından kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Sm. Muhammed Taha Uyğun tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Emrah Orhan tarafından kuruldu.

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Naser Davud tarafından kuruldu.

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Happani, Hüseyin Kurt ve Orçun Sağınlar ortaklığında kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu. 

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsa Tasarım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Mehmet Zeki Sağun tarafından kuruldu...

AAD Mimarlık 11 senede 130'un üzerinde proje üretti!

11 yıl önce Mimar Ayşegül Güner tarafından kurulan AAD Mimarlık, 130'un üzerinde proje üretti. AAD, her projesinde mutlaka sanat ve insanı ön planda tutuyor...

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Gürsoy Türe tarafından kuruldu.

Unıque Mimarlık adres Haberi

Unıque Mimarlık adres

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Emrah Orhan tarafından kuruldu.

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...