02 / 05 / 2024

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Elbi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 'da Çekmeköy, Güngören Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Erdoğan, Orçun Abak ve Ufuk Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Happani, Hüseyin Kurt ve Orçun Sağınlar ortaklığında kuruldu.

Yazyap İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazyap İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Yunus Yazıcıoğlu imzasıyla kuruldu.

Srk Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srk Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye iel bugün Seyah Kış ve Rasim Karaca imzasıyla kuruldu.

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Karlantuş ve Raşan Karlankuş Sulku imzasıyla kuruldu.

Faraday Teknik Kontrol Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faraday Teknik Kontrol Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Semih Şentürk ve Halil Topbaştekin imzasıyla kuruldu.

Betton İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betton İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Toktaş ve Mahir Akpolat imzasıyla kuruldu.

Nika Proje Yönetimi Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nika Proje Yönetimi Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Mehmet Akif İbrahimoğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tamer Otuzlu imzasıyla kuruldu.

3em Danışmanlık Hizmetleri Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3em Danışmanlık Hizmetleri Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aytaç Demir imzasıyla kuruldu.

Teknus Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknus Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Musa Yılmaztürk, Muhammet Ali Özeken ve Mustafa Özeken imzasıyla kuruldu.

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mehmet Emin Güneri imzasıyla kuruldu.

Eteam Enerji Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eteam Enerji Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hayriye Semra Doğan imzasıyla kuruldu.

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Elbi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü mühendislik hizmetleri, elektronik tasarım, eğitimhizmetleri, proje ve uygulamalarını yapmak. 2.Konusuyla ilgili her türlü yazılım uygulamaları yapmak, veri tabanı tasarımı üretmek ve bunların alım satımını gerçekleştirmek. 3.Şirket faaliyetleri ile ilgili olan veya bu faaliyetler için faydalı bulunan ihtira haklarını ve beratlarını, lisans ve imtiyazları, patentleri, telif haklarını, coğrafi işaretleri, endüstriyel tasarımları, teknik yardım ve ruhsatları, ticaret ünvanlarını, markaları, işletme haklarını,işletme imtiyazlarını ve bunlar gibi çeşitli fikri ve gayrimaddi hak ve kıymetleri devir alabilir, iktisap edebilir, devredebilir, kendi adına tescil ettirebilir, satabilir, teminat olarak gösterebilir, kiralayabilir, rehnedebilir ayni sermaye olarak başka şirketlere koyabilir,...