16 / 05 / 2024

Unıted Global iletişim

Unıted Global iletişim

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Unıvent Global Turizm Seyahat Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvent Global Turizm Seyahat Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Burak Şimşek ve Reşide Evren Ergün ortaklığında kuruldu. 

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Folkart İncity Evleri iletişim!

Folkart İncity Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart İncity İzmir projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Unıted Global iletişim Haberi

Unıted Global iletişim

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.
Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı,...