19 / 05 / 2024

Unıted Industrıes Group nerede

Unıted Industrıes Group nerede

Unıted Industrıes Group Endüstriyel Danışmanlık ve Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Souheıl Naamanı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sabah Naamanı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Şişli'de kuruldu.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

Lexus’un ES modelinden kaçırılmayacak fırsat! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünyanın en önemli otomobil ihracatçılarından Lexus’un premium modeli ES 300H’nin fiyat listesi yayımlandı. İşte, Lexus ES'in 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da M-Anas Alfaouri ve Mohammed Alawad tarafından kuruldu.

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Adam Simit tarafından kuruldu.

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ukka Group Lımıted Şirketi Merkezi İngiltere İstanbul Merkez Şubesi Üsküdar’da  50 bin sermaye bedeli ile Murathan Kalyoncu tarafından açıldı.

Evergrande Group'un genel merkez binasının satışı iptal!

Evergrande Group'un Hong Kong'daki tarihi genel merkez binasını satın alacak olan devlete ait Yuexiu Property şirketi, anlaşmayı bozdu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Unıted Industrıes Group nerede Haberi

Unıted Industrıes Group nerede

Unıted Industrıes Group Endüstriyel Danışmanlık ve Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Souheıl Naamanı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sabah Naamanı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Şişli'de kuruldu.


Unıted Industrıes Group Endüstriyel Danışmanlık ve Üretim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Sanayi ve imalat projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri sunmak, şirket, fabrika, imalathane, atölye, otel, resmi ve özel binalar ve benzeri işyerlerinin konutların, spor tesislerinin, tarihi ve turistik binaların ve diğer bütün yapı, yol, park ve bahçelerin aydınlatılmasında kullanılan her türlü lambalar ve ampüllerin, projektörlerin, pleksiglasların, akrilik ve cam armatürlerin, dış aydınlatmalarda kullanılan demir, çelik ve beton borularının, her türlü balastların, her türlü trafo, regülatör, transformatör, kondüktör, kondansatör, starter, kablo, anahtar, fiş, priz, sayaç, buton, şalter,...