06 / 05 / 2024

Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi

Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Nwaf Droubi, Zıad Aldroubı, Samer Aldroubı ve Tarek Aldroubı ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbul’un kentsel dönüşüm planı belli oluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını aralık ayında kamuoyuyla paylaşacak. Önce yüksek riskli ve riskli sınıfta yer alan yaklaşık 600 bin yapı dönüştürülecek. Daha sonra ise yapıların ömürlerine göre dönüşüm planlaması yapılacak.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Dolar 6 TL birden yükselecek! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Bu kapsamda dolar yorumlarını da takip ediyor. İşte doların 6 TL birden yükseleceği tarih! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için açıklama yaptı. Elinde doları olanlar koşun hemen bakın.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları

Güncel altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 1860 dolara kadar geriledi. Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş büyük felaketi açıkladı! Koşun hemen bakın

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yükselişe geçen altın için Altın Kahini İslam Memiş büyük felakati açıkladı. Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Koşun, hemen bakın...

Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın

Gram altın fiyatı bugün 1180 TL'ye kadar yükseldi. Rekor kıran gram altın için tahminler gelmeye devam ediyor. Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın!

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi


Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Nwaf Droubi, Zıad Aldroubı, Samer Aldroubı ve Tarek Aldroubı ortaklığında kuruldu. 


Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Başlıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde hertürlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak ve konusu ile ilgili danışmanlık yapmaktır Yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak......



Unıted One İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Adnan Kahveci Mh.Y.S.Selim Bl. Per.Vis.Si.Per.Vi.Ap.N.1 B/120...