14 / 05 / 2024

Unitur Turizm Şişli

Unitur Turizm Şişli

Unitur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Zafer Kurt tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran 'da Şişli İlçe'si, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi 'nde kuruldu.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

Mear Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mear Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de tarafından kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Hotelian Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hotelian Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Maghsoudı tarafından kuruldu.

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Salamah tarafından açıldı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bülent Toktaş tarafından kuruldu.

Cnk Otelcilik Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Otelcilik Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Aşçı tarafından kuruldu.

Unitur Turizm Şişli Haberi

Unitur Turizm Şişli

Unitur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Zafer Kurt tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi'nde kuruldu.


Unitur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Seyahat acentesi faaliyetleri ( Hava yolu,  Deniz yolu, Kara yolu, Demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, Seyahat, Tur, Ulaşım ve Konaklama hizmetleri, Uluslararası yolcu ve eşya taşıma işleri, Yurt içi ve yurt dışı turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler,  2-Şirket her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak, Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak, 3- Şirket yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler...