19 / 05 / 2024

üniversite talas raylı sistem güzergahı

üniversite talas raylı sistem güzergahı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas' ta gençlerle bir araya geldi. Özhaseki, Talaslılara raylı sistemle ilgili müjdeyi vererek, Üniversite - Talas hattının yapımına başlandığını söyledi...

Sakarya'ya raylı sistem geliyor! Şehir merkezinden üniversite bölgesine 9 farklı durak! İmzalar atıldı! 

Sakarya'da ulaşım konusunda devrim niteliğinde olan Kampüs-Çarşı Hattı için raylı sistem projesi protokolü imzalandı. 

Kayseri Anayurt Raylı Sistem Hattı için anlaşma imzalandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,İslam İşbirliği Teşkilatı’nın toplantısında Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı için İslam Kalkınma Bankası'yla anlaşma imzalandı.

Kayseri Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı’nda son aşamaya gelindi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, hayata geçirilecek olan Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı’nın finansmanı için İslam Kalkınma Bankası ile detaylı bir toplantı gerçekleştirildi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı’na raylı sistem piyangosu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı'nın güzergahı netleşti!

Hafif raylı sistemin üniversiteye çıkarılması için çalışmalara hız veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, üniversite hattının güzergahını inceledi.

Talas Raylı Sistem Hattı ve Yeni Hal Kompleksi yarın açılıyor!

Yarın (25 Ekim Cumartesi) Kayseri'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Raylı Sistem Talas Hattı ve Yeni Hal Kompleksi'ni hizmete açacak.

Talas Raylı Sistem Hattı Cumartesi günü açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Talas Raylı Sistem Hattı için çalışmalar son aşamaya geldi. Test sürüşü yapılan hat 25 Ekim Cumartesi günü Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından hizmete açılacak.

Talas Raylı Sistem Hattı 25 Ekim'de açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Talas Raylı Sistem Hattı için çalışmalar son aşamaya geldi. Test sürüşü yapılan hat 25 Ekim Cumartesi günü Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından hizmete açılacak.

Mehmet Özhaseki Talas raylı sistem hattını inceledi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Raylı Sistem'i Talas ile buluşturacak olan Erciyes Üniversitesi-Cemil Baba Mezarlığı Hattı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Özhaseki, yetkililerden proje ile ilgili bilgi aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas ve Esentepe'deki iki köprüyü genişletiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, raylı sistem güzergahındaki iki köprünün genişletilmesi için ihale yaptı. İhaleye iki firma katıldı. Büyükşehir Belediyesi, Talas ve Esentepe'deki raylı sistem güzergahında bulunan iki köprüyü genişletiyor.

Nuzhet Alyanak Konya'daki 50 dönüm arazisini üniversite yapılması için bağışlayacak!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan 90 yaşındaki Nuzhet Alyanak, Konya Ereğli’de bulunan 80 dönüm arazisinin 50 dönümünü, üniversite yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlamaya karar verdi...

Hüseyin Sözlü: Adana'nın ulaşımını hafif raylı sistemle tamamlayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eksik kalan metroyu bütün Adana'ya hitap edecek şekilde hafif raylı sistem ile tamamlayacaklarını bildirdi.

Barış Eroğlu: Aliağa, gençlik ve üniversite kenti olacak!

CHP Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, üniversite öğrencileriyle Meslek yüksekokulu yerleşkesinde bir araya geldi. Barış Eroğlu, Aliağa'yı gençlik ve üniversite kenti yapacağını ifade etti.

üniversite talas raylı sistem güzergahı Haberi

üniversite talas raylı sistem güzergahı


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas'ta gençlerle bir araya geldi. "Biz bir iddianın sahibiyiz ve bu şehri sürekli büyütmek istiyoruz." diyen Özhaseki, Talaslılara raylı sistemle ilgili müjdeyi vererek, Üniversite-Talas hattının yapımına başlandığını söyledi.


Ülkem Öğrenci Yurdu'nda yapılan toplantıya Başkan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. Talas için projelerini açıklayan başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, gençlerin geleceğini yönlendirmek için akademisyenlerle bir çalışma yapacaklarını belirterek, "İnsan kaynakları geliştirme merkezi kuracağız. Ülkemizde yanlış meslek seçimi yapılıyor. Bunun önüne geçmek için mücadele edeceğiz. 10-25 yaş arası gençlere yönelik vizyon açıcı faaliyetlerimiz olacak. Yurt dışından burs alma imkanlarını göstereceğiz. Gençleri geleceğe hazırlayabilirsek ülkemiz de geleceğe hazırlanmış olacak." dedi. Talas'ta yapmayı düşündükleri 24...