02 / 05 / 2024

unkapanı değirmeni

unkapanı değirmeni

İstanbul Ticaret Borsası'nda seçimleri kazanan Ç. Ali Kopuz başkanlığındaki yeni yönetim, sahibi olduğu tarihi Unkapanı Değirmeni'ni kongre merkezine dönüştürmek için çalışma başlattı...

Yeldeğirmeni Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeldeğirmeni Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Cenk Biber tarafından kuruldu.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Gaziantep Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dava!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

Hvar Adası'ndaki yel değirmeni eve dönüştürüldü!

Adriyatik Denizi'ndeki Hvar Adası'nda, Franciscan rahipleri tarafından inşa edilmiş tarihi yel değirmeni eve dönüştürüldü. İşte tarih kokan o ev...

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi,Muhammed Ali Hazaa tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Fatih, Atikali Mahallesi, Çarşamba Değirmeni Aralığı Sokak'ta kuruldu.

SGK'nın tarihi Unkapanı binası satılıyor!

Uzun yıllar SGK binası olarak hizmet veren Unkapanı’ndaki simge bina satışa çıkarıldı. Bina için biçilen değer 100 milyon 800 bin lira. İlk ihale 10 Aralık'ta...

Kartepe Belediyesi'nden su değirmeni ihalesi!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen; Suadiye Mahallesi 1573 ile 1472 parsel arasında bulunan II Grup Su Değirmeni yapısının yeniden işlevlendirmek için ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni satış fiyatları!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Başvuruları yarın sona eren projede 180 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy’de yabancı öğrencilerin tercihi Yeldeğirmeni’ndeki evler!

Yükseköğrenim öğrencilerinin çoğunlukta olduğu Kadıköy’de Erasmus programıyla gelen yabancı öğrenciler de evini Yeldeğirmeni’nden seçiyor.

unkapanı değirmeni Haberi

unkapanı değirmeni


Geçmişte "kapalı kutu" olarak adlandırılan İstanbul Ticaret Borsası'nda seçimleri kazanan Ç. Ali Kopuz başkanlığındaki yeni yönetim, sahibi olduğu tarihi Unkapanı Değirmeni'ni kongre merkezine dönüştürmek için çalışma başlattı.


Nejat Ekrem Basmacı'nın 52 yıl süreyle başkanlık yaptığı dönemde "kapalı kutu" eleştirilerine maruz kalan İstanbul Ticaret Borsası'nı 4 yıl boyunca yönetecek olan Ç. Ali Kopuz ve ekibi, yeni dönem projelerini hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı. Yeni yönetim, bir yandan üyeleriyle kopuk olan iletişimini sağlamak üzere e-mail, telefon ve faks numaraları toplamaya başlarken, diğer yandan Borsa'ya ait tarihi Unkapanı Değirmeni'ni aslına uygun şekilde kongre merkezine dönüştürmeye hazırlanıyor. Yeni yönetim tarafından, yaklaşık 6 bin üyeli İSTİB'in bu dönemde tamamen dışarıya açılması ve üyelere daha iyi hizmet verilmesi için yeni çalışmalara imza atılması planlanıyor.


İlk röportajını DÜNYA'ya...