29 / 04 / 2024

Unkapanı Köprüsü 6 ay kapanma

Unkapanı Köprüsü 6 ay kapanma

İstanbul Unkapanı Atatürk Köprüsü bakım çalışmaları nedeniyle 6 ay kapatılacak...

1933 yılında Unkapanı Köprüsü 150 bin liraya tamir edilmiş!

1933 yılında Unkapanı Köprüsü'nün tamiri için 150 bin liraya ihtiyaç varmış. Bu tamir için bütçeden 150 bin lira ayrılmış.

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

Bursa Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım'da hayata geçirdiği Kaplıkaya Köprüsü 6 milyon TL'ye mal olacak.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yapımı yılan hikayesine dönen Devlet Bahçeli Köprüsü’nde sonunda ilk kepçe vuruldu. Çalışmaların başlaması için 6 ay beklenen projenin ne zaman tamamlanacağı ise merak konusu..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşıma etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a 6 soru sordu..

Batman Köprüsü yeniden yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun bağlantısını sağlaması amacıyla yaptırılacak ve 6 milyon liraya mal olacak Batman Köprüsü'nün yeniden yapım sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

Osmangazi Köprüsü iki haftada 20 milyon TL kaybettirdi!

Vatandaş, Osmangazi Köprüsü'nden geçişi pahalı buldu. Devletin günlük 40 bin geçiş garantisi verdiği köprüyü kullananların sayısı 5-6 binlerde kaldı. Devlet günde milyonlarca dolar zararda.

Devlet Bahçeli Köprüsü 1.5 yılda tamamlanacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, '' Devlet Bahçeli Köprüsü, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere 6 şeritli yol ve çift hatlı demiryolu ile Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçeleri arasında ulaşımı rahatlatacak. '' dedi.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Osman Gazi Köprüsü Ramazan Bayramı’nda kullanıma açılacak!

Körfez geçişini 150 dakikadan 6 dakikaya, Eskihisar-Topçular arasını ise 60 dakikadan 90 saniyeye indiren Osmangazi Köprüsü’nü ilk kez Sabah test etti.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Ayvalık'ta, Cunda ve Lale adalarını birbirine bağlayacak Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı.Köprün 300 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde olacak.

Unkapanı Köprüsü 6 ay kapanma Haberi

Unkapanı Köprüsü 6 ay kapanma

1936 yılında inşa edilen Unkapanı'ndaki Atatürk Köprüsü, eski olduğu için geçici bakım onarım çalışmalarından geçiriliyordu. Köprünün taşıyıcı ve zeminindeki yıpranmaların giderilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkılacak. 23 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak ihale sonrasında 6 ay çalışma yapılacak. Trafiğin etkilenmemesi için çalışmalar ağırlıklı olarak gece yürütülecek.


Zeynekl Yaman/Sabaha...