19 / 05 / 2024

unkapanı köprüsü çökme

unkapanı köprüsü çökme

Unkapanı Köprüsü'nün acilen tadilata alınması gerektiği söyleyen Kubilay Kaptan, bu şekilde kaldığı sürece çökme ihtimali olduğunu ifade etti...

1933 yılında Unkapanı Köprüsü 150 bin liraya tamir edilmiş!

1933 yılında Unkapanı Köprüsü'nün tamiri için 150 bin liraya ihtiyaç varmış. Bu tamir için bütçeden 150 bin lira ayrılmış.

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Gaziantep Septimius Severus Köprüsü restore edilecek!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesinde çökme tehlikesiyle karşı karşıya olan tarihi Septimius Severus köprüsünün restitüsyon ve restorasyon çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

1939 yılında Atatürk Köprüsü'nün açılışı yapılmış!

1939 yılında Atatürk Köprüsü ya da eski adıyla Unkapanı Köprüsü'nün açılışı Vali Lütfi Kırdar tarafından yapılmış. İnşasına 1936 yılında başlanan köprü 2 milyon 300 bin liraya mal olmuş.

1939 yılında Atatürk Köprüsü'nün her iki tarafında yol açılacak!

1939 yılında inşası devam eden Unkapanı (Atatürk) Köprüsü'nün her iki tarafında yol açılacakmış. Yolların açılabilmesi için arsa ve bina istimlakine 800 bin lira sarf edilecekmiş.

İzmir Menemen'de köprü iskelesinde çökme!

İzmir çevre yolunun Menemen kesimindeki köprü iskelesinde çökme meydana geldi. İzmir Valisi Mustafa Toprak, yaşanan kazayla ilgili gece yarısı olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Köprüsü’nü İBB onaracak!

Hasan Akgün’ün çökme tehlikesi olan Mimar Sinan Köprüsü’nün bir an önce yenilenmesini isteyerek, Kolon ve kirişlerde yarılmalar var. İ.B.B Ulaşım Daire başkanlığı Ulaşım Koordinasyon müdürlüğü köprünün onarımını sağlayacak.

Atatürk Köprüsü trafiğe kapanacak!

Atatürk Köprüsü’nde "Unkapanı ve Galata Köprüleri Yenileme ve Güçlendirme İnşaatı" işi kapsamında Atatürk Köprüsü 12. sıradaki taşıyıcı dubasının 01 Mart 2015 Pazar günü trafiğe kapatılacak...

Dikkat! Atatürk Köprüsü trafiğe kapalı!

Atatürk Köprüsü, Unkapanı ve Galata Köprüleri Yenileme ve Güçlendirme İnşaatı" kapsamında bugün 00.00-10.00 arasında araç ve yaya trafiğine kapalı olacak. Açıklama Büyükşehir Belediyesi'nden...

unkapanı köprüsü çökme Haberi

unkapanı köprüsü çökme

İstanbul Aydın Üniversitesi (AFAM) Afet Araştırma Merkezi Başkanı Yard. Doç. Dr. Kubilay Kaptan, Unkapanı köprüsünün bu halde kaldığı sürece çökeceğini ifade etti. İstanbul Aydın Üniversitesi AFAM dün sabah itibari ile Unkapanı Köprüsü'nde araştırma yaptı. Kaptan, köprünün acilen tadilat edilmesi gerektiğini...