18 / 05 / 2024

Unkapanı Metro Geçiş Köprüsü

Unkapanı Metro Geçiş Köprüsü

Marmaray ile eşzamanlı olarak hizmete sunulması planlanan Şişhane-Unkapanı Metro Geçiş Köprüsü, son parçanın da eklenmesiyle tamamlandı...

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi mecliste!

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

Fikri Işık: İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü kuleleri 119 metreye ulaştı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü çalışmalarına ilişkin, ''Şu anda kuleler 119 metreye ulaşmış durumda. Toplam uzunluk 252 metre olacak ancak köprünün asılacağı seviyeyi geçmiş durumdayız'' dedi...

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü kuleleri 119 metreye ulaştı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü çalışmalarına ilişkin, ''Şu anda kuleler 119 metreye ulaşmış durumda. Toplam uzunluk 252 metre olacak ancak köprünün asılacağı seviyeyi geçmiş durumdayız'' dedi.

Kurbağalıdere ıslah çalışmaları kapsamında servis geçiş köprüsü inşa ediliyor!

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Kadıköy eski DMO-Kalamış arasında yaklaşık 3,2 kilometrelik güzergahta devam eden dere ıslah çalışmaları nedeniyle, Kurbağalıdere'nin Uzunçayır Kavşağı mevkisinde dere geçiş köprüsü inşaatına başlandı.

Atatürk Havalimanı'nda "E-gate" uygulaması için geçiş bankoları yerleştirildi!

Atatürk Havalimanı'nda ay sonuna kadar başlatılması planlanan, "biyometrik geçiş" olarak da adlandırılan e-gate uygulaması için geçiş bankoları yerleştirildi. Kabin sayısının 3 ay sonra geliş ve gidişlerde altıya çıkarılacak...

Körfez Geçiş Köprüsü'nün çalışmaları hızla sürüyor!

Yalova- Otoyol AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Nebil Öztürk. GebzeOrhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek. Köprünün 2015 yılının aralık ayında trafiğe açılması bekleniyor.

Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları sürüyor!

Otoyol AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Nebil Özürk, Gebze Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek "Biz köprünün 2015 yılının aralık ayında trafiğe açılmasını öngörüyoruz'' dedi.

Körfez Geçiş Köprüsü hızla yükseliyor!

Gebze Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları aralıksız sürüyor.Altınova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki çalışmaları incelemek için basın mensupları ile köprünün ayaklarının dikildiği alana gezi düzenledi.

Körfez Geçişi Asma Köprüsü kuleleri yükseliyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı 4'üncü asma köprüsü özelliği taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatında kuleler hızla yükseliyor. AA ekibi, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsündeki çalışmaları görüntüledi.

TEM otoyolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu yaşanıyor!

TEM otoyolunun Bolu geçişinde İstanbul yönüne ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Hafta sonu yola çıkan sürücüler nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım zaman zaman aksıyor. Otoyolun Ankara yönünde ise trafik normal seyrediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün denizdeki ayakları tamamlandı!

İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate düşürecek otoyol projesinde, Körfez Geçiş Köprüsü ' nün denizdeki ayakları tamamlandı. 2015 mayıs ayında Altınova- Gemlik arası açılacak...

Körfez Geçiş Köprüsü'yle yılda 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprüyle 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak

Unkapanı Metro Geçiş Köprüsü Haberi

Unkapanı Metro Geçiş Köprüsü
İstanbul'da Şişhane-Unkapanı Metro Geçiş Köprüsü'nde sona gelindi. Yapılan çalışmalarda Unkapanı ve Şişhane yönünden ayrı ayrı inşa edilen köprünün uçları ortadaki son parçanın da konulması ile tamamlanmış oldu. Marmaray'la eşzamanlı olarak hizmete girmesi planlanan köprünün günde 1 milyon yolcu taşıması...