04 / 05 / 2024

Unkapanı SGK

Unkapanı SGK

Uzun yıllar SGK binası olarak hizmet veren Unkapanı’ndaki simge bina satışa çıkarıldı. Bina için biçilen değer 100 milyon 800 bin lira. İlk ihale 10 Aralık'ta...

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

SGK 32 gayrimenkulünü sattı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2018 yılında kamulaştırma ve açık artırma usulü ile 32 gayrimenkulünü sattı. Bu satışlardan 33 milyon 924 bin TL gelir elde edildi.

Esenler Belediyesi SGK borcu için 66 milyon TL'lik arazisini sattı mı?

Sözcü Gazetesi, Esenler Belediyesi'nin SGK borcu için 66 milyonluk arazisini 41 milyona sattığını iddia etti...

SGK'dan hacizli gayrimenkullerin iadesinde kolaylık!

Vergi dairelerinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu da (SGK) borçlar dolayısıyla haciz konulan menkul ve gayrimenkullerin iadesi için kolaylık sağlamaya başlayacak. 

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

SGK taşınmazları taksitle satılabilecek!

SGK Taşınmazlar Yönetmeliğinde Değişiklik içeren yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, taşınmaza ilişkin ihaleyi kazananın talep etmesi halinde satış bedelinin yüzde 25'ini peşin, yüzde 75'ini ise taksitle ödeme imkanına sahip olacak.

İlkadım Unkapanı'na kültür ve sosyal yasam merkezi geliyor!

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nde yıkım başladı!

1986’da kapalı pazar yeri olarak inşa edilen ve son 15 yıldır İlkadım Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak Unkapanı Kültür Merkezi'ni yıkılıyor. Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi ise, 1 yıl içerisinde tamamlanacak..

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

SGK, Kocaeli'deki 38 konutu satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) , mülkiyetine sahip olduğu Karamürsel Kayacık ve Dereköy mahallelerinde yer alan 38 konutu bugün satışa çıkardı.

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Unkapanı SGK Haberi

Unkapanı SGK

Uzun yıllar SGK binası olarak hizmet veren Unkapanı’ndaki simge bina satışa çıkarıldı. Bina için biçilen değer 100 milyon 800 bin lira. İlk ihale 10 Aralık günü yapılacak. 1960'lı yılların başında inşa edilen yapı, Cumhuriyet Dönemi'nin en güzel binaları arasında yer alıyor. SGK’ya ait Fatih’deki bir arsa için ise 30 milyon lira değer biçildi.


100 MİLYON DEĞER BİÇİLDİ


Unkapanı’nda bulunan ve üzerinde bir çok binanın yer aldığı gayrimenkulün satışını, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun büyük hissedarı olduğu Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. yapıyor. Söz konusu binaları için 100 milyon 800 bin lira değer biçildi. İhale 10 Aralık günü Ankara’da yapılacak. İhaleye girmek isteyenlerin 6.1 milyon lira teminat yatırmaları gerekiyor. Anılan binaların üzerine kurulu olduğu alan ise 3 bin 360 metrekare.


FATİH’DEKİ ARSA DA SATILIK


Yine aynı...