07 / 05 / 2024

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi adresi

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi adresi

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekkir Kara ve Servet Ünün ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İskender Karaaslan tarafından kuruldu.

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Ceylan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Önkar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Önkar İnşaat Anonim Şirketi bugün Öner Değer, Ünal Karkın ve Hami Karkın ortaklığında Bağcılar’da 240 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Güneş tarafından kuruldu.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Çetin tarafından kuruldu.

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Etyemez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mercan imzasıyla Maltepe'de kuruldu.

Öz Nesam Yapı İnşaat Mühendislik Elektrik Nakliyat Harfiyat Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Öz Nesam Yapı İnşaat Mühendislik Elektrik Nakliyat Harfiyat Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Beylikdüzü'nde Müslüm Şahin imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi adresi Haberi

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi adresi

Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekkir Kara ve Servet Ünün ortaklığıyla 200  bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Ünkar İnşaat Harfiyat Nakliyat Yapı Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a.  İnşaat Ve -  İthalat İhracat b.  Turizm Ve Otomotiv -  İthalat İhracat c.  Hafriyat Ve Nakliye  İthalat İhracat Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı...