04 / 05 / 2024

Ünlü yönetmen Federico Fellininin evi satılık

Ünlü yönetmen Federico Fellininin evi satılık

Beyazperdenin "büyücüsü" İtalyan yönetmen Federico Fellini'nin 12 yıl boyunca yaşadığı evi, 4,6 milyon dolara (11.9 milyon TL) satışa çıktı. İşte evle ilgili ayrıntılar...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Ünlü yönetmen kiracısı ile mahkemelik oldu! Kira artışı yeterli değil!

Ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan Beyoğlu Cezayir sokakta bulunan dubleks dükkanını kiraya verdiği Arkeoloji Sanat Yayınları işletmecileri ile mahkemelik oldu.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brent petrol fiyatlarını fırtına vurdu! Fiyatlar fırladı

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle herkesin fiyatlarını dakika dakika takip ettiği brent petrol fiyatlarını fırtına vurdu. Brent petrol fiyatları 120 doları aşarak yukarı yönlü yükselişe geçti.

Messi'nin PSG'ye transferi kripto para borsasını canlandırabilir!

Fransız kulübü Paris Saint Germain'e (PSG) transfer olan dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin ücretinin bir bölümünü "PSG Fan Token" olarak alacağının açıklamasıyla beraber kripto paralarda hareketlilik yaşanması bekleniyor. 

Miley Cyrus, evini 7.2 milyon dolara sattı!

ABD’li ünlü yıldız Miley Cyrus, bir sene önce 4.9 milyon dolara sahip olduğu evin satışını gerçekleştirdi. Miley Cyrus, evini satarken 2.3 milyon dolarlık (yaklaşık 20 milyon Türk Lirası) kar etti. 

ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evi harabeye döndü!

2003 yılında hayatını kaybeden ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evinin hali yürek burkuyor. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Germir Mahallesi'ndeki ev, yıllar içinde harabeye döndü.

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Yıldızların evleri satışta!

Kovid-19 salgını emlak ve konut sektörünü değiştirdi. Birçok ünlü yıldız evini satıyor. İşte evlerini satan yıldızlar...

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

Ünlü yönetmen Federico Fellininin evi satılık Haberi

Ünlü yönetmen Federico Fellininin evi satılık

Fellini'nin 1956 ile 1968 yılları arasında eşi Giulietta Masina ile birlikte yaşadığı binlerce kitap ve ünlü yönetmenin hayatını yansıtan fotoğraflarla dolu evi 4,6 milyon dolara (11.9 milyon TL) satışa çıktı.


Federico Fellini'nin ünlü filmi La Dolce Vita'yı (Tatlı Hayat) çekerken de yaşadığı bu ev Roma'nın en gözde semtlerinden biri olan Parioli'deki Via Archimede'de bulunuyor.


280 metrekarelik evin 6 odası, üç yatak odası, 3 banyosu bulunuyor. Evin 80 metrekarelik bir de terası bulunuyor.Federico Fellini'nin evi 13 Mayıs'tan itibaren emlak sitelerindeki satılık lüks evler bölümünde yer alıyor.


Sinema tarihine birçok unutulmaz film bırakan Federico Fellini, La Strada (Sonsuz Sokaklar) ve Cabaria Geceleri ve 8 Buçuk gibi filmlerini de bu evde yaşarken çekmişti.


Federico Fellini, 1993 yılında 73 yaşındayken kalp krizi sonucu hayata veda etmişti.



Hürriyet



Evden kareler...