07 / 07 / 2024

ünlüler neye yatırım yapıyor

ünlüler neye yatırım yapıyor

Magazin dünyasının ünlü isimleri yıllardır kazançlarını, en doğru yatırım olarak gördükleri gayrimenkulde değerlendiriyor. Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde en başı 100 evi olan Emrah çekiyor.

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

En iyi yatırım aracı toprak mı! Borsa, altın, dolar ne kadar kazandırdı?

​​​​​​​Ekonomi yönetimi tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve vergi paketi tasarısı yatırımcının aklını karıştırırken, “Neye yatırım yapılmalı” sorusu daha çok önem kazandı.  Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, karşılaştırmalı olarak tavsiyesini açıkladı.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışlar!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışları açıkladı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Elinde dolar tutanlara Mert Başaran'dan net açıklama! Yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran, dolar yatırımı yapanlara 'dolar bir yatırım aracı değil' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki neye yatırım yapılmalı? En çok kazandıran yatırım aracı hangisi?

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?

Milyonlarca yatırımcı uzun vadede hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını araştırıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırımcılara en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 

Arazi, arsa ve tarla yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bunları bilmeden sakın almayın!

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla vatandaş arsa, arazi ve tarla yatırımına yöneldi. Peki arsa, arazi ve tarla yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı 17 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı açıkladı! Asıl önemli olan hikayesi... 

Elinde birikimi olan yatırımcılar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor; bunlardan biri de toprak yatırımı. Peki toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli. Uzmanı açıkladı...

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

ünlüler neye yatırım yapıyor Haberi

ünlüler neye yatırım yapıyor

Kenan İmirzalıoğlu

'Karadayı' dizisiyle zirvede olan Kenan İmirzalıoğlu parasını emlağa yatıranlardan. Cihangir'i şantiyeye çeviren Kenan İmirzalıoğlu'nun, bölgedeki yatırımlarının 30 milyon doları aştığı söyleniyor. Kendisi de Cihangir'de oturuyor.



Tarkan

Sevilen popçu da emlak yatırımı yapıyor. Tarabya Sümer Korusu'nda 2 milyon doları aşkın değerde bir villası olan Tarkan'ın, Arnavutköy'de tarihi bir köşkü, Beykoz'un Öğümce Köyü'nde bir çiftliği ve AmerikaManhattan'da 5 milyon dolar değerinde bir dairesi bulunuyor. 



Yılmaz Erdoğan

 Organik tarım Tekirdağ-Şarköy'e bağlı olan Uçmakdsre adlı köyden 60 dönümlük bir arazi aldı. Araziye 3 milyon lira ödeyen Yılmaz Erdoğan buraya çiftlik kuracak, etini ve sütünü kendi üreterek organik tarım yapacak. 



Emrah

Twitter'ın ortağı.Bir dönem 100'e yakın emlak yatırımı olduğunu söylenen Emrah, Twitter'ın 5 milyon dolar değerindeki hissesini satın aldı. Kısa süre içinde Emrah'ın hisselerinin değeri 15...