28 / 04 / 2024

ünlülerin dükkanları

ünlülerin dükkanları

Kimi köftecide şansını deniyor, kimi çok sevdiği için suşi restoranı açıyor... İşi tutturup fark yaratanlar, kısa sürede hüsrana uğrayanlar... İşte yeşil sahalardan restoranlara transfer olan futbolcular...

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar bir bir kapanıyor!

Bağdat Caddesi'nde dükkanlarını kapatan çok sayıda ünlü marka ve bankanın boşaltılan yerleri aylar geçmesine rağmen bir türlü yeniden kiralanamadı.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

Ünlülerin evlerindeki ilginç bölümler!

Gösteri dünyasının ünlülerinin evlerinde onlarca oda, banyo, spor ya da sinema salonları olması artık sıradan. Çünkü bazı ünlülerin evlerinde kuaför salonları, uçaklar için özel park yeri, polo sahası gibi bölümler var.

Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i satıldı!

Vadiyaka Cadde Dükkanları ihalesi pazar günü ünlü müzayede firması Eskidji ile birlikte yapıldı. Mega projelerin kesişme noktası olan Başakşehir’in ticari değerini yükselten Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i yatırımcılarını buldu.

İşte ünlülerin lüks banyoları!

Gösteri dünyasının ünlüleri özenle döşenmiş evlerinin yanı sıra banyoların tasarımına da özen gösteriyor. İşte ünlülerin birbirinden lüks tasarım banyoları..

İşte ünlülerin ev manzaraları!

Sanat ve televizyon dünyasının ünlülerinin sabah uyanır uyanmaz, mutfağında kahvaltısını ederken ya da salonunda otururken yaşadıkları kentin hangi köşesini seyrettiklerini biliyor musunuz. İşte ünlülerin ev manzaraları...

İşte ünlülerin merak edilen evleri!

Sibel Can, çok sevdiği Cote d’Azur’da geçtiğimiz yıllarda bir ev satın aldı. Oyuncu Esra Dermancıoğlu, kızı Refia ve boxer cinsi köpeği Şiva ile yüksek tavanlı bir Galata evinde yaşıyor. İşte ünlülerin merak edilen evleri

Meydan Dükkanları'nda son başvuru 13 Mart!

Meydan Dükkanları ihale ile satışa sunuluyor. Meydan Dükkanları son başvuru tarihi 13 Mart 2015. Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Meydan Dükkanları, 1 milyonluk şehrin çekirdeğinde yer alıyor.

Makro Yapı Meydan dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

İSTANBUL'UN planlı ilk kent meydanı olacak Başakşehir Kent Meydanı'nın, Meydan Dükkanları 15 Mart'ta ihaleye çıkıyor. Projede dükkanlar 240 bin liradan başlayan muhammen bedelle satılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları'nın ön talep süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Peki Emlak Konut Meydan Dükkanları nerede?

Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim!

Meydan Dükkanları 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. İşte Meydan Dükkanları Başakşehir iletişim bilgileri...

ünlülerin dükkanları Haberi

ünlülerin dükkanları

Dünyadaki profesyonel işadamlarının yüzde 90'ı bir gün restoran açma hayali kurarmış. Sırf işadamları mı? Son beş yıldır Demet Akalın'dan Ceyda Ateş'e, röportaj yaptığım farklı meslek gruplarından birçok isim ileride restoran açmak istediğini ilk ağızdan söylemişti. Son olarak bunlara yeni bir meslek grubu daha katıldı... Futbolcular... Sahaların milyonlarca dolar kazanan, genç, popüler, başarılı yıldızları artık birikimlerini mutfağa harcıyor... Elbette giriş yazısından da anlaşıldığı üzere konumuz Arda Turan'ın da ortağı olduğu ve 3 milyon liraya mal olduğu söylenen Arşiv isimli esnaf lokantası. 


ARDA TURAN ZERDECİ 


"Hiç esnaf lokantasına 3 milyon TL harcanır mı?" demeyin. Dekorasyonunu Mustafa Denizli'nin dünyaca ünlü içmimar damadı Abdullah Burnaz, logolarını ve konseptini Okan Bayülgen'in eski eşi Şirin Ediger yaparsa harcanıyormuş demek... Şişli'deki Arşiv isimli restorandan içeri girdiğinizde diğer esnaf...