29 / 04 / 2024

ünlülerin taşındığı evler

ünlülerin taşındığı evler

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı.

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Duygu Özaslan Şişli'de rezidansa taşındı! 

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Şişli Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansa taşındı. Duygu Özaslan'ın yeni evi 160 metrekare büyüklüğünde...

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Ünlülerin yaşadığı evler!

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin evleri... 

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in evine taşındı!

Annesini kaybeden Hande Erçel’e destek Murat Dalkılıç'tan geldi. Eski aşıklar ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldı. Ünlü popçu, oyuncunun Ulus'taki evine taşındı.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Ünlülerin yaşadığı evler!

Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise kutu gibi evde yaşıyor. İşte merak ettiğiniz ünlülerin evleri....

Alper Potuk Suadiye’ye taşındı!

Ünlü futbolcu Alper Potuk eski sevgilisi Tuvana Türkay'ın kendisini bastığı evinden taşındı. İddialara göre, Potuk'un hareketli yaşantısından komşuları rahatsızlık duydular. 

Naciye Sultan Sitesi’nde kaçak bina iddiası yargıya taşındı!

Ünlülerin otruduğu, Naciye Sultan Sitesi’nden ev almak isteyen bir işadamının “Bankadan kredi çekerken havuz, otopark ve bazı binaların kaçak olduğu ortaya çıktı” iddiası yargıya taşındı.

Yalın Bebek'e taşındı!

Ünlü şarkıcı Yalın, evini Bebek'e taşıdı. Yalın, "Bebek'e taşındım. "Çünkü ben çok yol gitmeyi, araba kullanmayı ve arabanın içinde durmayı sevmiyorum" diye konuştu.

ünlülerin taşındığı evler Haberi

ünlülerin taşındığı evler

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Akşam'da yer alan habere göre Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı. Çiftin bu ani değişikliğinin nedeni Merve Boluğur'un evde kendini huzursuz hissetmesi yönündeydi. 'Bu evde bir sıkıntı var' diyen Merve'nin isteği doğrultusunda mutlu ikili aynı sitede başka bir daireye...