26 / 07 / 2024

Ünye-Akkuş-Niksar otoyolu

Ünye-Akkuş-Niksar otoyolu

Doğu Karadeniz ile Akdeniz'i birleştirecek yedi Güzergahtan biri olan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun yapımına 2013'ün sonunda başlanması planlanıyor...

O ilde 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 arsa satılıyor! Hemen bakın bu fırsatı kaçırmayın! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu, Ünye, Akkuş ve Mesudiye ilçelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Arsa almak isteyenler hemen bakın bu fırsatı kaçırmayın! 

Niksar-Akkuş ve Akkuş-Ünye yolunun son durumu mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesinin son durumuu TBMM gündemine taşıdı..

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclise taşındı!

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ünye-Niksar yolu projesi onaylandı!

Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin, Ordu’nun Akkuş ile Tokat’ın Niksar ilçelerini birbirine bağlayan 29 km’lik yolunun Ünye-Niksar yolunun projesinin onaylandığını ve bu yıl içerisinde ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Tokat duble yol çalışması devam ediyor!

Tokat'ı Erbaa, Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerine bağlayan, ayrıca Niksar-Ünye-Akkuş-Ordu üzerinden Karadeniz'e bağlantısı olan karayolunda 2013 yılında başlatılan çalışmalar devam ediyor..

İnşaat mühendisliği öğrencileri Kuzey Marmara Otoyolu'nu gezdi!

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İş Adanılan Derneği İMSİAD önderliğinde organize edilen gezide Uludağ Üniversiteleri inşaat Mühendisliği ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni gezdi..

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir çıkışı Sevindikli'den verilecek!

Beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret eden AKP’li İlyas Şeker, Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kocaeli’deki 8 çıkışın birinin Körfez Sevindikli’den verileceğini söyledi.

Reysaş GYO Ordu Ünye değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Ordu Ünye değerleme raporunu yayınladı.

Mehmet Akkuş: Uludağ'da yatak kapasitesi arttırılmalı!

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş: "Uludağ'da aralık ayında doluluk oranı yüzde 50'nin üzerinde, yılbaşı ve sömestr tatilinde bu oranın yüzde 100'e çıkacağı umut ediliyor." dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'na ilk asfalt döküldü!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni yürüten inşaat firması ICA tarafından yapılan açıklamada, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi güzergahı asfalt çalışmaları başladı!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde, otoyol güzergahındaki asfalt çalışmalarına başlandı. Yolun Odayeri mevkiindeki 2 kilometrelik bölüme asfalt dökülerek, yol kullanıma hazır hale getirildi.

Kuzey Marmara Otoyolu ihalesi ne zaman?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ulaşım ağının hızla geliştiği Kocaeli’deki yatırımlar hakkında bilgiler vererek Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili ihalenin 6 Mart 2015 tarihinde yapılacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu ihalesi 6 Mart 2015'te!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki köylerde incelemelerde bulunan Fikri Işık, ulaşım ağının hızla geliştiği Kocaeli'deki yatırımlar hakkında bilgiler vererek Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili ihalenin 6 Mart 2015 tarihinde yapılacağını söyledi.

Ünye-Akkuş-Niksar otoyolu Haberi

Ünye-Akkuş-Niksar otoyolu
Avrupayı Asyaya bağlayan ticari yollar üstünde bulunması nedeniyle önemli bir konumda yer alan Tokat, doğu Karadeniz ile Akdeniz'i birleştirecek 7 güzergahtan biri olan Ünye-Akkuş-Niksar yol projesinin tamamlanması ile çevre illerle olan tüm karayolu bağlantılarını sağlamış olacak. Yolun yapımına 2013'ün sonunda...