14 / 05 / 2024

Ünye Bayramca Mahallesi arsa devir töreni

Ünye Bayramca Mahallesi arsa devir töreni

Ünye'nin Bayramca Mahallesi'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında belediye tarafından alınan arsaların devir töreni gerçekleştirildi.

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Ordu'da inşaattan düşen işçi ağır yaralandı!

Ordu Ünye Cevizdere Mahallesi'nde yer alan inşaattan düşen işçi ağır yaralandı...

Ordu Ünye'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ünye Belediye Başkanlığı Gürecüle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü toplam 6 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ordu Ünye'de 19 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ünye Belediyesi, Kaledere Mahallesi'nde Özel Proje Alanı imarlı arsası üzerinde inşaat yaptırıyor. İhale 18 Mayıs'ta düzenlenecek..

Ünye Eski Devlet Hastanesi arazisi ikinci kez satıştan döndü!

Ünye’nin en gözde yerlerinden olan Burunucu Mahallesi’ndeki eski devlet hastanesi arazisi ikinci kez satışa çıkartılsa da ihaleye katılan olmadığı için satıştan döndü.

Ünye Tekkiraz'da bina cepheleri giydirilecek!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tekkiraz Mahallesi’nde karayolu üzerinde bulunan binaların dış cephelerinin giydirileceğini belirterek, “2017 yılının içerisinde ihalesine çıkacağız.” dedi.

Ünye Burunucu'daki futbol ve basketbol sahası yenilendi!

Ordu ilinde sporun ve sporcunun gelişimine katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Burunucu Mahallesi’nde bulunan basketbol ve futbol sahasının onarımını yaparak gençlere daha sağlıklı bir ortamda spor yapabilme imkânı sundu.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi cazibe merkezi oluyor!

Yerel seçimler öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi ile ilgili “Yıllardır ihmal edilen bu mahallemiz cazibe merkezi olacak” diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği günden bu yana mahalle ile ilgili birçok projeyi hayata geçiriyor.

Ordu Ünye'deki heyelan mağdurlarına 11 konut inşa edildi!

Ordu Ünye ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle evleri zarar gören vatandaşlar, yeni konutlarına kavuştu. Ordu Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, ilçeye bağlı Nurettin Mahallesi'nde etkili heyelanda evleri zarar gören ve oturulamaz hale gelen 11 konutu yeniden inşa etti.

Ünye Bayramca Mahallesi arsa devir töreni Haberi

Ünye Bayramca Mahallesi arsa devir töreni

Devir töreninde vatandaşlar endişelerini dile getirirken, Başkan Çamyar kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade etti. Bayramca Mahallesi'nde belediye tarafından alınan arsaların devir töreni, başkanlık makamında gerçekleştirildi. Başkan Çamyar konuşmasında vatandaşlara müsterih olmalarını ve proje sonunda kaloriferli evlerde oturacaklarını söyledi. 



Hemşerilerimizi Hiçbir Şekilde Mağdur Etmeyeceğiz 


Arsaların devrinin ardından konuşan Başkan Çamyar; "30 Mart Belediye Seçimleri öncesinde Bayramca'da düzenlenen mitinglerde Bayramca'da oturan vatandaşlar mağd uriyetlerinin giderilmesini istemişlerdi. Bizlerde sizlerin bize vermiş olduğu yetisi çerçevesinde bu bölgedeki tapu malikleriyle görüşmeye, istişareye yapmaya başladık. Kendileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda belirli bir bölgeyle anlaşmaya vardık Geri kalan hissedarlar ile yakın bir zamanda yargı yolunu kullanarak ya da belediyenin yapmış olduğu imar uygulaması ile bir çözüm üretmeye çalışacağız. Biz bu bölgede yaşayan hemşerilerimizi hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğiz. O bölgede...