21 / 05 / 2024

Ünye Çimento basın toplantısı

Ünye Çimento basın toplantısı

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Ünye Çimento 2015 yılı finansal tabloları!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 31 Aralık 2015 tarihli denetimden geçmiş konsolide finansal durum tablosu ile finansal tablolarını KAP'a bildirdi. İşte açıklanan raporlar...

Oyak Ünye Çimento, mimar adaylarını betonla buluşturuyor!

OYAK Çimento A.Ş.’nin desteğiyle Mimarlık Yaz Okulu, “Betonun Bilindik Hafifliği” temasıyla Ünye Çimento’da 30 Ocak 2016 Cumartesi günü OYAK Ünye Çimento San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yıldıray Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Ünye Çimento 9 aylık finansal raporlarını açıkladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan raporlar...

Ünye Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan raporlar...

Ünye Çimento finansal raporlarını açıkladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait tabloları...

Aslan Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Aslan Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Bolu Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Bolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Mardin Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Adana Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Adana Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Ünye Çimento basın toplantısı sunumunu yayınladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni yayınlandı.

Ünye Çimento yatırımcı bültenlerini yayınladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento OYAK Çimento Grubu tarafından hazırlanan yatırımcı bültenlerini yayınladı.

Ünye Çimento sorumluluk beyanını yayınladı!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Ünye Çimento basın toplantısı Haberi

Ünye Çimento basın toplantısı

Oyak Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


OYAK Çimento Grubu Basın Toplantısı Sunumu ve Basın Bülteni ektedir.


Dosya için