08 / 07 / 2024

ünye doğalgaz kamulaştırma

ünye doğalgaz kamulaştırma

Ünyelilerin uzun zamandır beklediği müjdeli haber, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan geldi. Başkan Yılmaz, Ünye ilçesine doğal gaz verilmesinin önündeki engelin aşıldığını ve yılbaşına kadar ilçeye doğal gazın getirileceğini söyledi.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Malatya Doğanşehir'de acele kamulaştırma kararı!

Malatya ili Doğanşehir ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ünye OSB’de kamulaştırma süreci tamamlandı!

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşma yapan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) kamulaştırmasını tamamladık. Şimdi sıra altyapı ihalesinde” dedi...

Bursa Keles için acele kamulaştırma kararı!

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Büyükorhan ve Orhaneli'de acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

Bursa Orhaneli ve Harmancık'ta acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Diyarbakır Çermik'te acele kamulaştırma kararı!

Çermik İlçesi Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ergani ve Çermik ilçeleri sınırları içerisinde kamulaştırma yapılacak...

Diyarbakır Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır Silvan Doğalgaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bismil ve Silvan'da acele kamulaştırma yapılacak..

Diyarbakır Ergani'de acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde Ergani Doğalgaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacı ile kamulaştırma kararı alındı..

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Manisa ve İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından, Manisa Merkez'de ve İzmir Aliağa'da acele kamulaştırma yapılacak..

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

Edremit ve Burhaniye İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Balıkesir'deki bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak..

ünye doğalgaz kamulaştırma Haberi

ünye doğalgaz kamulaştırma


Ünyelilerin uzun zamandır beklediği müjdeli haber, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan geldi. Başkan Yılmaz, Ünye ilçesine doğal gaz verilmesinin önündeki engelin aşıldığını ve yılbaşına kadar ilçeye doğal gazın getirileceğini söyledi.

KAMULAŞTIRMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ünye ilçesinin doğal gaza kavuşmasının önündeki en büyük engel aşıldı. İlçeye doğal gaz akışını sağlayacak şehir giriş istasyonunun yapılması için planlanan yerle ilgili kamulaştırma sorunu çözüldü. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Aksa Doğalgaz A.Ş.nin takibinin sonucunda kamulaştırmayla ilgili mahkemede ara karar alınarak giriş istasyon yapım çalışmalarının önü açıldı.

YILBAŞINA KADAR DOĞAL GAZ VERİLECEK

Başkan Enver Yılmaz, mahkemenin 7 Temmuz’da verdiği ara kararın doğal gaz çalışmalarının önünü açtığını belirterek, “Bu kararın ardından hızlı bir şekilde şehir giriş istasyonun yapım çalışmalarına başlanacak. İnşallah bu çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Aralık ayı içerisinde Ünye...