12 / 05 / 2024

Ünye Eski Pazar Yeri yıkım

Ünye Eski Pazar Yeri yıkım

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Ünye Burunucu Yarımadası'nda restorasyon başladı!

Ünye’nin en eski ve tarihi dokusunu barındıran noktalar arasında yer alan Burunucu Yarımadası'nda restorasyon çalışmaları başladı.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Ünye Demokrasi Meydanı 15 Temmuz'a yetişecek!

Ünye’de eski Pazaryeri’nin olduğu alanda yapımına başlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

İlkadım Unkapanı'na kültür ve sosyal yasam merkezi geliyor!

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Ünye'de kent projelerinin inşaatı sürüyor!

Ünye’de modern kent kimliği vizyonuna yeni bir soluk getirecek olan ve eski pazaryerinde yapımı devam eden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşası sürüyor.

Hatay Dörtyol Belediyesi'nden kiralık 12 işyeri!

Hatay Dörtyol Belediyesi tarafından, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyeri kiraya veriliyor...

Essenora'da Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur kampanyası!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde yabancı ve gurbetçilere gayrimenkul satışında KDV muafiyetinden sonra hareketlenen emlak pazarında 'Eski Evini Getir Yeni Evinde Otur, Bugün Al Bugün Otur' kampanyasıyla konut alacaklara fırsat sunuluyor.

Ünye Eski Devlet Hastanesi arazisi ikinci kez satıştan döndü!

Ünye’nin en gözde yerlerinden olan Burunucu Mahallesi’ndeki eski devlet hastanesi arazisi ikinci kez satışa çıkartılsa da ihaleye katılan olmadığı için satıştan döndü.

Ünye Eski Pazar Yeri'nde yıkımlar başladı!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

Ünye Eski Pazar Yeri yıkım Haberi

Ünye Eski Pazar Yeri yıkım



Ünye’de eski Pazar Yeri’nde faaliyet gösteren 250’ye yakın esnafın yeni inşa edilen Kapalı Çarşı’ya taşınmasıyla birlikte eski Pazar Yeri’nde yıkım işlemlerine başlandı. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, toplamda 24 dönümden oluşan alana uygulanacak proje hakkında bilgiler verdi.


Yıkım 3 Gün İçerisinde Tamamlanacak


Eski Pazar Yeri ve yıkım süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Çamyar, “Burada 250’ye yakın esnafımız iş yapıyordu, biz bu kardeşlerimize eski minibüs garajının içerisine Ünye’mize yakışan vatandaşlarımızın isteklerine cevap verebilen son derece modern dükkânlar inşa ettik. Toplamda 246 dükkândan oluşan dükkânların ihalelerini yaptık ve esnaflarımız yeni dükkânlarına geçmiş oldu. Bugün itibari ile de eski pazaryerinde yıkım işlemlerine başladık ve 3 gün içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Yıkım işlemlerinin ardından da yapımla ilgili ihale sürecimizi başlatıp inşallah referandum...