28 / 04 / 2024

Ünye Limanı büyütülecek mi

Ünye Limanı büyütülecek mi

Ordu İli Aktif Sektörler Uluslararası Rekabetçilik Analizi ve 2023 Stratejik Gelişim Raporu doğrultusunda Ünye için öngörülen konteyner Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında masaya yatırıldı.

Ünye Port'un proje ihalesi gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

Ordu'ya Karadeniz'in en büyük konteyner limanı geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Limanının büyütülerek 2.2 milyon TEU kapasiteye çıkaracaklarını açıkladı.

Enver Yılmaz: Ünyeport bölgenin lideri olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonrasında verilen bu yetki ile Ünye Limanı’ndaki ticaret kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Ordu'ya 5 yıldızlı oteller geliyor!

Türkiye’nin nüfus itibarıyla en küçük ve en son kurulan büyükşehiri olan Ordu, şu sıralar önemli projelerle gündemde. Çikolata Park, Ünye Limanı, Çambaşı Kış Sporları Merkezi gibi vizyon projelerle konuşulan Ordu, bir turizm şehri olma yolunda ilerliyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ordu Büyükşehir projeleri inşaat fuarında görücüye çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, fuarda 40 m2 lik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergileyecek.

Ünye Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nda masaya yatırıldı!

Ordu İli Aktif Sektörler Uluslararası Rekabetçilik Analizi ve 2023 Stratejik Gelişim Raporu doğrultusunda Ünye için öngörülen konteyner Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında masaya yatırıldı.

Nazmi Durbakayım: Evora İstanbul, Tuzla'nın güvenli limanı olacak!

Tasarrufların değerlendirmek ve geleceğe iyi bir yatırım yapmak isteyenler için güvenli bir liman olarak gösterilen Evora İstanbul projesi, mütekabiliyet yasasından sonra yabancıların da ilgi odağı olacak

Limak, İskenderun Limanı'nı törenle devraldı!

İskenderun Limanının Limak Yatırım'a işletme hakkı devir töreni, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla başladı

Limak, İskenderun Limanı'nı Türkiye'nin en büyük limanı yapacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ''2012 yılı itibari ile çalışmalara başladığımız İskenderun Limanı'nı, Türkiye'nin en büyük limanı yapacağız'' dedi

Limak'ın patronu Nihat Özdemir: İskenderun, Türkiye'nin en büyük limanı olacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “2012 yılı itibari ile çalışmalara başladığımız İskenderun Limanı'nı, Türkiye'nin en büyük limanı yapacağız” dedi

Ünye Limanı büyütülecek mi Haberi

Ünye Limanı büyütülecek mi

Ordu İli Aktif Sektörler Uluslararası Rekabetçilik Analizi ve 2023 Stratejik Gelişim Raporu doğrultusunda Ünye için öngörülen konteyner Limanı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında masaya yatırıldı.


Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsmail Hakkı Eraslan, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, ÜTB Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu ve bazı STK temsilcileri katıldı.


Program hakkında bilgiler veren Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsmail Hakkı Eraslan, fikir alışverişinde bulunmak üzere toplandıklarını belirterek hazırlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Eraslan “Bundan 3 ay önce bir çalışma başlattık Ordu Büyükşehir belediyesi ile birlikte. Çalışmamızın amacı Ordu nasıl kalkınır, 2023 stratejilerine uygun bir kalkınma nasıl gerçekleşir, bunun üzerine bir çalışmaydı. Biz daha önce...