06 / 05 / 2024

Ünye Port son durum

Ünye Port son durum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ünye Port'un proje ihalesi gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Niksar-Akkuş ve Akkuş-Ünye yolunun son durumu mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesinin son durumuu TBMM gündemine taşıdı..

Ünye'de projeler hız kesmiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, ilçedeki yatırımlarda hız kesmiyor.

Ünye Demokrasi Meydanı 15 Temmuz'a yetişecek!

Ünye’de eski Pazaryeri’nin olduğu alanda yapımına başlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Textil Port Zeytinburnu dünyada bir ilk olacak!

Textil Port, tarihi İpekyolu’nun son durağı Zeytinburnu’nda, toptan hazır giyimin sektörünün Türk ve dünya piyasalarına açılan kapısı olacak

Ünye Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı Nisan'da tamamlanacak!

Ünye’de temeli 18 Haziran 2016’da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla atılan Ünye Ticaret Merkezinin inşaatı son sürat ilerliyor.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ünye Port son durum Haberi

Ünye Port son durum

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete girmesiyle beraber Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ünye Port Projesi ile Karadeniz'e sınırı olan 6 ülkedeki limanlardan daha büyük olacak konteyner limanının Ordu'da kurulacağı bildirildi. Ünye Port Projesi için 2016'da fizibilite raporu hazırlandığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Rapor sonrası ortaya çıkan veriler, Karadeniz'deki bütün limanlar içindeki en uygun yer, mevcut Ünye Limanı'nın bulunduğu alan olarak belirlendi. Hazırlanan proje ile bölgenin yanı sıra Karadeniz'de en büyük liman olacak konteyner limanı, Ordu Büyükşehir Belediyesinin iddialı projeleri arasında yer alıyor."

Yapılan açıklamada değerlendirmeleri yer alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Port'un proje ihalesinin yapıldığını...