02 / 05 / 2024

ünye projesi

ünye projesi

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

TOKİ Ordu Ünye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Ünye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Ünye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Ünye sosyal konut projesi

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclise taşındı!

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ünye Feyzullah Kadı Konağı Haziran'da açılacak!

Ünye Belediyesi tarafından Kültür Yolu projesi kapsamında kamulaştırılarak Belediye Konuk evi olarak restore edilen Feyzullah Kadı Konağı açılış için gün sayıyor.

Ünye Dış Cephe İyileştirme Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye’de de yapılacak olan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ünye Çamlık Projesi'ne ilk kazma Mayıs'ta vurulacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2016 yılları arasında Ünye’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında gerçekleştireceği yatırımlar ele alındı.

Ünye Ticaret Merkezi Kasım 2017'de tamamlanacak!

Ünye Belediyesi tarafından eski Kültür Merkezinin yıkımından sonra inşasına başlanan Ünye Ticaret Merkezi projesi hızla yükseliyor.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ünye Kapalı Çarşı için son ihale yapıldı!

Ünye’de mevcut pazaryerinde yapılacak yeni meydan ve kültür sarayı projesi nedeniyle esnaflar için yeni inşa edilen ve 246 adet işyerinden oluşan Kapalı Çarşı’nın 4 oturumdan meydana gelen son ihalesi Ünye Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi açıldı!

Aralık 2016’da meclis kararı ile başlatılan Ünye Engeliler Koordinasyon Merkezi Projesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

ünye projesi Haberi

ünye projesi

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediyenin yeniden yapılanan Bilgi İşlem Merkezini ziyaret etti. Burada personelle bir araya gelen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çamyar, personele Ünye’de ki çalışmalar hakkında da bilgi verdi.


Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunun altını çizen Çamyar, “Ünye Çamlık Projesi hem ilçemize hem de bölgemize değer katacak. Proje ile ilgili alt kısmına bir fitness ve yüzme havuzu yapılması ile ilgili plan değişikliği nedeniyle ihale süreci bir, iki ay ötelenmiş oldu ancak devam ediyor.


Şeyh Yunus tepesine bir ana bulvar çalışması devam ediyor. Altyapı çalışması tamamlandı, yakın zamanda sıcak asfalt dökülerek hizmete girmiş olacak.


Eski devlet hastanesinden otogara kadar olan sahil kesiminde ki binalarla ile ilgili dış cephe çalışmasına başlanıyor. 5 proje halkın onayına sunulacak, hangisi en çok...