02 / 05 / 2024

Ünye Rüzgarlı Sokak yıkım

Ünye Rüzgarlı Sokak yıkım

Ünye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü çalışmaları kapsamında kentin nefes almasını sağlayacak en önemli çalışmalardan biri olan Rüzgârlı Sokak’ta yıkım çalışmaları tamamlandı.

Ünye Rüzgarlı Sokak'ta yıkımlar başladı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Flash Radyo’da gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkan Çamyar, Rüzgarlı Sokak’tan, ticaret merkezine, doğalgazdan Ünye Kalesi’nin restorasyon çalışmalarına kadar merak edilen birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi'ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni (KAS-DER) ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulundu. 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Çeşme'de dar gelirlilere yapılan projede flaş gelişme!

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Ünye Kültür Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Ünye Kültür Merkezi inşaatının ihalesini alan firmanın inşaatı 2020 yılında bitireceği açıklandı..

Ünye Burunucu Adası turizme kazandırılıyor!

Ünye Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar kapsamında Ünye’nin önemli noktalarından biri olan tarihi Burunucu yarımadası turizme kazandırılıyor.

Ünye'de kent projelerinin inşaatı sürüyor!

Ünye’de modern kent kimliği vizyonuna yeni bir soluk getirecek olan ve eski pazaryerinde yapımı devam eden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşası sürüyor.

Ünye Rüzgarlı Sokak yıkım Haberi

Ünye Rüzgarlı Sokak yıkım


Ünye’de kentin deniz ile bağlantısını sağlayacak olan ve modern şehircilik anlamında önemli adımlardan biri olan Rüzgârlı Sokakla ilgili kamulaştırma çalışmalarının ardından yıkım aşamasına geçilmişti. Yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından 13 metre genişlikte geniş bir cadde elde edilmiş oldu.


Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “tarihi bir ana şahitlik ediyoruz” dedi. Başkan Çamyar, “Ünye her belediye başkanının hayalindekini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Çınarlık caddesinden aşağıya doğru gelen sokak burada daralıyor, önünde de belediye sineması da burayı tamamen kestiği için kentin denizle bağlantısı mevcut değildi. Ta ki bugüne kadar. Bugün bu çerçevede Rüzgârlı Sokakta ki binalarımız yıkımını gerçekleştirdik.  İş merkezimizin de bitimiyle beraber Çınarlık Caddesi’nden gelen hat sıcak asfalt şekliyle denize kadar bağlanmış olacak” dedi.


"ÜNYEMİZE NEFES ALDIRACAĞIZ DEMİŞTİK"


Seçim döneminde Ünye’ye nefes...