05 / 05 / 2024

ünye Tarihi Orta Çarşı

ünye Tarihi Orta Çarşı

Beldeler ilçeye ile birleştirilirken vatandaşlar hizmet noktasında endişe duyduğunu söyleyen başkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ancak büyükşehir belediyesi yasası ile hizmetlerin kata kat fazlasının vatandaşlara ulaşmaya başladığını söyledi.

Ev almak isteyenler dikkat! Orta gelirliye dev konut desteğinin detayları netleşti!

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği orta gelirliye dev konut desteğinin detayları netleşti. İşte tarihi kampanya ile ilgili detaylar...

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelirliye konut projesinde

Orta gelirlilere yönelik konut projesi "Yeni Evim Konut Finansman Programı"nda başlangıç tarihi 16 Ocak olarak belirlendi. Yani Yeni Evim kampanyası 3 gün sonra başlıyor. Peki, orta gelirliye konut projesine kimler başvurabilecek? İşte soru ve yanıtlar...

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Karamanlı orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kavaklı orta gelir son başvuru tarihi ve Kavaklı TOKİ proje detayları 2020...

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Adana Buruk orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk Mahallesi orta gelir grubu projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

ünye Tarihi Orta Çarşı Haberi

ünye Tarihi Orta Çarşı


30 Mart tarihinde beldeler ilçeye ile birleştirilirken vatandaşlar hizmet noktasında endişe duyduğunu söyleyen başkan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ancak büyükşehir belediyesi yasası ile hizmetlerin kata kat fazlasının vatandaşlara ulaşmaya başladığını söyledi.


BELEDİYE BAŞKANI ÇAMYAR, FİTNEES VE ÇOCUK OYUN ALANI MÜJDESİ VERDİ


Hanyanı mahallesindeki konuşmasında Ünye Belediye Başkanı Çamyar, mahalle sakinlerine bir de müjde verdi. Mahalleye talepler doğrultusunda fitnees ve çocuk oyun alanı yapılacağı müjdesini veren Çamyar, vatandaşların taleplerini titizlikle yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.


Ünye ve çevresinde yoğun şekilde adeta yeniden yapılanmaya gittiklerini ve modern şehircilik anlayışını hayata geçirdiklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Çamyar, hayata geçirilen ve geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.


ÜNYE’DE BİNALARIN DIŞ CEPHELERİ ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURULACAK


Ünye’de özellikle şehir görünümünde estetik olmayan binaların dış cephesinde giydirmeler yapılacağını söyleyen başkan Çamyar, diğer...