14 / 05 / 2024

Ünyeport Kafkas ülkelerin ticaret merkezi

Ünyeport Kafkas ülkelerin ticaret merkezi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünyeport projesinin fizibilite raporunu Ekonomi ve Ulaştırma Bakanlığı'na sunduklarını belirterek, "Liman tamamlandığında, Ortadoğu ve Kafkas ülkelerinin ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Avrupa tüm doğal gazı satın alıp fakir ülkelerin önünü kesiyor iddiası: İTO Başkanı uyarmıştı

Ameriknın en köklü gazetelerinden Wall Street Journal, Rusya'nın rubleyle gaz ödemesi talebini reddeden Avrupa'nın alternatif ülkelerdeki doğal gazın tamamını satın aldığını iddia etti. Avrupa'nın bu adımının fakir ülkelerin önünü kestiği ifade edildi.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi  Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gülbeyaz tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Teke tarafından kuruldu.

Çiçeği burnunda AB üyesi ülkelerin emlak karnesi!

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olan ülkeler oldu. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatları ikiye katlandı.

TMSF, Kafkas Teknik Yapı'nın Ardahan'daki otelini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı.

Kafkas Üniversitesi'nin mimarisinde FETÖ ayrıntısı!

Sabah gazetesi ekonomi yazarı Dilek Güngör, "Kapatılan Kafkas Üniversitesi'nin F'si…" başlıklı yazısında, Kafkas Üniversitesi'nin mimarisine değindi...

Kafkas Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmet Koçak tarafından kuruldu.

Ünyeport, Kafkas ülkelerin ticaret merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünyeport projesinin fizibilite raporunu Ekonomi ve Ulaştırma Bakanlığı'na sunduklarını belirterek, "Liman tamamlandığında, Ortadoğu ve Kafkas ülkelerinin ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Atatürk’ün tarihi yatırına kaçak kat mı çıkıldı?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, İslam Zirvesi’ne katılan ülkelerin liderlerini ağırladığı Atatürk’ün yadigâr yatı Savarona’da kaçak kat çıkıldığı ortaya çıktı. Savarona’nın üst güvertesinin açık platformu kapatıldı.

Ünyeport Kafkas ülkelerin ticaret merkezi Haberi

Ünyeport Kafkas ülkelerin ticaret merkezi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 400 milyon dolar bütçeli Ünyeport projesinin fizibilite raporunu Ekonomi ve Ulaştırma Bakanlığı'na sunduklarını belirterek, "Liman tamamlandığında, Ortadoğu ve Kafkas ülkelerinin ticaret merkezi haline gelecek" dedi. 


Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği (ORDUSIAD) tarafından her ay düzenlenen yemek programında gazeteniz DÜNYA'nın sorularını yanıtlayan Ordu Büyükşehir Belediye BaşkanıEnver Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana üzerinde yoğunlaştığı Ünye Limanı projesi hakkında bilgiler verdi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Ünye Limanı'nı işletme yetkisinin kendilerine verildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, yapılan fizibilite çalışmalarının ardından Ekonomi ve Ulaştırma Bakanlığı'na 400 milyon dolar bütçeye sahip projenin raporunu sunduklarını söyledi. Bakanlıkların projenin yatırım programına alınıp yap-işlet-devret modeli ya da doğrudan kamu yatırımı yöntemi ile hayata geçirilmesi için çalışma başlattığını kaydeden Yılmaz, "Liman, uluslararası...