02 / 05 / 2024

Uplife Kadıköy ön talep

Uplife Kadıköy ön talep

Teknik Yapı, ‘Up’ konseptini Fikirtepe’ye Uplife Kadıköy ile taşıyor. Bölgedeki mevcut projesi Concord İstanbul’u teslim etmeye hazırlanan şirket, yeni projeyle 650 konut daha inşa edecek

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tolga Dörter tarafından kuruldu.

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

Esat Temimhan: Kadıköy'ün kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz!

CHP Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Esat Temimhan yaptığı açıklamada ilçenin en büyük sorununun kentsel dönüşüm, trafik ve imar rantı olduğunu belirtti.

Kadıköy’ün sokaklarında yıkımlar devam ediyor!

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan, yerel yönetimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demircan, bölgede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

Uplife Kadıköy kampanya detayları!

Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de yükselen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte Uplife Kadıköy kampanya detayları...

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Uplife Kadıköy taksit ödemeleri!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Uplife Kadıköy taksit ödeme seçenekleri... 

Uplife Kadıköy ön talep Haberi

Uplife Kadıköy ön talep

UPHILL, Evora, Deluxia gibi konut markaları geliştiren Teknik Yapı, Fikirtepe’de ‘Up’ konseptini yeniden canlandıracak. Şu anda Fikirtepe’de Concord İstanbul projesini hayata geçiren ve teslim aşamasına gelen Teknik Yapı, yeni adasında ‘Uplife Kadıköy’ adını verdiği projeye başlıyor. Yaklaşık 650 konut yer alan projede, ön talep toplanıyor.

3’üncü ada başlıyor 

Fikirtepe’de başlayan kentsel dönüşüm sürecine 5 ayrı ada ile katkıda bulunduklarını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “1.170 rezidans ve 15 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul’da sona geliyoruz. Projenin ilk etabını yıl sonunda teslim edeceğiz. Bu projede 20 dairemiz kaldı. Şimdi  3’üncü adada çalışmalara başladık.


Yaklaşık 650 daire ve 20 ticari üniteden oluşan yeni projemiz Uplife Kadıköy için talep topluyoruz. Projemizin lansmanını Aralık’ta yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.


2017 yatırımları hakkında da bilgi...