18 / 05 / 2024

Uptown İncek mogan

Uptown İncek mogan

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı. Ankara’nın oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü Mogan’ın gece renklerini objektifine yansıtan Burak Tiryakioğlu’nun oldu.

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatları devam ediyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Casa Vita Mogan’da 21 villa bulunuyor.

Vista Mogan Konutları'nda 2+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Vista Mogan Konutları'nda konut satışları devam ediyor. Peki Vista Mogan Konutları'nda hangi konut tipleri var? Taksitle ödeme yapılabiliyor mu? İşte Vista Mogan Konutları ile ilgili merak edilenler...

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Erarslan tarafından kuruldu. 

Kanal Ankara, İmrahor'dan başlayıp Mogan'a uzanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu bölgede Eymir Gölü ile Mogan'ı birbirine bağlayan Ankara'nın en güzel millet bahçelerinden birini kuruyoruz. 35 kilometrelik Kanal Ankara projesiyle şehrimize gerçekten çok farklı bir eser kazandırıyoruz." dedi.

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları!

Ankara Terrace Mogan Konakları fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. ÖRYAP İnşaat tarafından yükselen projede 17 villa bulunuyor. 

Ankara Terrace Mogan Konakları 2019'da teslim! Yeni proje!

ÖRYAP İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Mogan Konakları Gölbaşı Mogan Gölü’nün yanı başında yükseliyor. 17 villadan oluşan projede teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek mogan Haberi

Uptown İncek mogan

Başkent’in oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu. Gelen 500’e yakın fotoğraf arasından seçim yapan jüri üyeleri dereceye girenleri belirlemek için zorlanırken, 2 bin 500 lira değerindeki birincilik ödülünü Mogan’ın gece renklerini objektifine yansıtan Burak Tiryakioğlu kazandı.


Uptown İncek Konut Projesi tarafından düzenlenen Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onaylı FOTOMOGAN fotoğraf yarışması, Ankara’nın nefes alma duraklarından Mogan gölünün renklerini fotoğraflarına yansıtan yüzlerce katılımla sona erdi.


Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından bir araya gelen jüri üyeleri dereceye giren fotoğrafları belirledi. Depo Photos Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Antakyalı, Zaman gazetesi foto muhabiri Ali Ünal, RPR Medya AŞ Başkanı Ercan Halıcı, Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, Sabah gazetesi foto muhabiri Uğur Yıldırım, Habertürk gazetesi foto muhabiri Ümit Turpçu...