16 / 05 / 2024

Uptown İncek yaşam alanları

Uptown İncek yaşam alanları

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

İncek Blue’da yaşam başladı!

Temalı konut projelerinin Ankara’daki ilk örneği olarak Sinpaş GYO’nun tasarladığı İncek Dünyası’nda, İncek Life projesinin ardından İncek Blue’da da yaşam başladı.

İncek Loft'ta yaşam 30 Haziran'da başlayacak!

Akfen İnşaat’ın konut markası Loft'un imzasını taşıyan "İncek Loft" projesinde yaşam başlıyor. İşte şirketten yapılan açıklama...

İncek Loft'ta yaşam Nisan 2016'da başlayacak!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek'in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016'da başlıyor.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğayla iç içe bir yaşam garantisi sunuyor!

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğa ile iç içe yaşam konforu sunuyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek, ayrıcalıklı manzarası ile Başkent’in öne çıkan projeleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Uptown İncek doğal yaşam keyfi sunuyor!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşi kesintisiz izleme imkanı sunarken, yeşil alanları ile doğayı kucaklıyor.

Uptown İncek sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Yumrutepe Uptown İncek'te Eylül'de yaşam başlıyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown Încek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek yaşam alanları Haberi

Uptown İncek yaşam alanları

Ankara’nın gözde projelerinden Uptown İncek, sanat ile iç içe olmak isteyenlere farklı bir konseptte proje sunuyor.

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Sunduğu imkanları ile sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahipleri sanatla iç içe olabilecekler. Her yaşa uygun olarak düzenlenecek özel kurslar el becerini geliştirecek ve farklı yeteneklerin keşfedilebileceği “Art Town” konut sahiplerini sanatla bir araya getiriyor. Sanatsal yeteneklerin gelişmesini destekleyen Uptown İncek, çocukları da eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak özellikleri ile farklı bir mekan...